Doğançay

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan özlem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,349

özlem

Kamp III
5B9.jpg

Parkuru tamamlayabilenlere ödül! Samanlı Dağlarında gördüğümüz en etkileyici şelale.

Parkur: Sakarya nehrine doğudan katılan bu dere boyunda, iki türlü yürüyüş yapabilirsiniz. Ya orman yolundan rahat bir yürüyüşle, ya da dere içinden maceralı bir geçişle şelaleye ulaşırsınız. Biraz maceralı da olsa siz dere geçişini tercih edin. Mayonuzu yanınıza almayı unutmayın. Sırt çantanızın ıslanma riski yüksek olduğu için yanınızda getireceğiniz bir naylon poşetle çantanızı izole edin. Zaten sırt çantanızda sürekli birkaç boş poşet bulundurmakta fayda vardır. Bu parkur dereiçi biçimiyle zor ama zevkli parkurların başında gelir. Yürüyüş yaklaşık beş saat kadar sürer.

Etiketler

Ynt: Doğançay

En sevdiğim parkurlardan biridir fakat en son gittiğimde hüsrana uğradım yavaş yavaş bozuluyor :'(

napalım mertçim sizi patika yoldan götürmüştüm yazın kanyon yürüyüşüne götürürüm o zaman bol bol çekeris ;)

26.Kasım.2006 Da Doğançay Trekking i yapıldı..

İlginç bi ekiptik.
Yaş ortalaması arasında oldukça fark vardı. Ama sadece bir fire verildi oda baştan. Kalan ekip çokbaşarılı biçimde parkuru tamamladı. İlk dik çıkış biraz bizi zorladı ama trekking bu değilmi dedik devam ettik.
Mevsim gereği toprağı görmek pek mümkün olmadı her yer dökülmüş yapraklar ile örtülmüş. Doğanın nefis örtüsü ayağımıza kilim gibi farklı tonlarda serilmiş sanki.

Dik çıkışlar, nefis düzlükler, kıvrak patikalar, sert inişler, şelalede sucuk şahane. Kasım ayının sonu olmasına rağmen zemin kuru güvenilirdi. Şansta yanımızdaydı ve çok güzel bi günde çok güzel bi parkur yaptık ve sonunda tatlı tatlı döndük.

Tüm ekibe çok teşekkürler.

Ama hakikatten çok güzel bir parkur.
Tempo o kadar iyiki tam bezdim diyosun pat düzlüğe çıkıyosun.

Bi dahaki Doğançay turunuda yazın yapalım sular içinde macera turu şeklinde.

Ne dersin Özlem hanım ?

Ama bize tüm bu güzellikleri yaşatan ve çokda iyi ve anlayışlı olan rehberimiz Özlem hanımada sonsuz teşekküler.

Eeee şimdi nereye gidiyoruz Özlem hanım ?

Çok teşekkür ederim Bülentçim :smiley: özellikle de o koca sırt çantamı taşıdığın için :smiley:

Ne demek ne demek.

Bir centilmen olarak bunu yapmak benim için zevkti.
Manevi olarak ilk yardım ettiğim bayan sen değilsin.

26 Aralık 2006 Doğançay Trekking Fotoğrafları

SUC53057.jpg

İşte Benimben :smiley:

SUC53078.jpg

Yürüyüşümüz başladı ..

SUC53075.jpg

SUC53062.jpg

SUC53090.jpg

Armağanımız görkemli bir şelale...Öğlen molamızı burada veriyoruz..

SUC53112.jpg

Şaka maka önce ben bittim :smiley: kendimi çimlere attım :smiley:

SUC53056.jpg

Evet muhteşem gün bitti ve dönüş yolundayız...

Fotoğraflar için Benimben'e çok teşekkür ederiz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.