Doğada Kamp Yerleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan foorkyng Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,670
Ynt: Doğada Kamp Yerleri

Merhabalar..Ben sitenizde yeniyim ve hemen danışayım sizlere :D

Yazları sık sık kamp yaparız erkek arkadaşımla. şile, çilingoz, ağva gibi yerlerde çadırımızı kurduk güzel vakit geçirdik. yeni yerler keşfetmek istiyoruz ama ilk etapta istanbul yakınlarında. çünkü hafta sonları da gidebileceğimiz kaçış yerleri çadır severler için zor Türkiye' de malesef..Nerelere gidilir çadır kurulur bu koskoca şehir yakınlarında, araba ile mesafe 2,2,5 saatten fazla olmayan?

Etiketler

sevgılı tezzmertek bu bahsettıgınız yer hazır kamp alanı degıl dıymı. doga yerı.ıstedıgımız yere kamp kurabılıyoruz ?

courtney' Alıntı:
Merhabalar..Ben sitenizde yeniyim ve hemen danışayım sizlere :D

Yazları sık sık kamp yaparız erkek arkadaşımla. şile, çilingoz, ağva gibi yerlerde çadırımızı kurduk güzel vakit geçirdik. yeni yerler keşfetmek istiyoruz ama ilk etapta istanbul yakınlarında. çünkü hafta sonları da gidebileceğimiz kaçış yerleri çadır severler için zor Türkiye' de malesef..Nerelere gidilir çadır kurulur bu koskoca şehir yakınlarında, araba ile mesafe 2,2,5 saatten fazla olmayan?

Sizi ilk önce buraya alsak sayın courtney ,

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15.1240

Mülteci' Alıntı:
sevgılı tezzmertek bu bahsettıgınız yer hazır kamp alanı degıl dıymı. doga yerı.ıstedıgımız yere kamp kurabılıyoruz ?

Yok hazır kamp alanı değil. Çevreye piknik yapmaya gelenlerde oluyor hafta sonları.
Kasabaya çok yakın olduğu için de bir sorun çıkmaz.

Selamlar,
sizinle paylasmak istedigim kamp yerleri:

1. Aytepe / İzmit'in Guney daglari
2. Öküzdüzü yaylası / Dokurcun'un kuzeyi
3. Çiğdem Yaylası (Dokurcunun Kuzeyinde)
4. Kardüz Yaylası (Düzcenin güneyi).. Erenler Tepesi 1830Mt
5. Bacakli Yaylasi (Alapli'nin Guney Dogusunda) 1637mt
6. Aksu Yaylasi (Alaplinin Guney Dogusunda)

iyi kamplar dilerim, reha

merhaba arkadaşlar işte herkezin kamp yapmak istediği (İDA) KAZDAĞLARI DARIDERE MESİRE YERİ VE ÇADIR& KARAVANLI KAMP ALANI
işletmeye açıldı tüm doğaseverler ve kampçılar için ideal bir yer

www.kazdagi.com.tr[attachment=1]

merhaba arkadaşlar, KOcaeli bölgesi için kamp yapılabilecek yaylaları sitemizi ziyaret ederek öğrenebilirsiniz. www.izmitdoga.azbuz.com
Bu yaz geçtiğimiz haziran ayında İnönü yaylasında (aslında Sakarya il sınırları içinde kalıyor) kampladık.Toplam 13 çadır ve 30 kişi kadardık. Talihsizlik şuydu ki, gecenin bir yarısında gelen bazı kendini bilmez egoist kişiler gecenin sessizliğini tabanca atışlarıyla bozarak huzurumuzu kaçırmışlardı.. Bu yüzden ikinci kamplamamızı çok daha bakir, yolu pek bilinmeyen Kıranyurt yaylası yakınındaki bir orman kenarında yapacağız. Tarih: 26-27 temmuz 2008

Önder41' Alıntı:
merhaba arkadaşlar, KOcaeli bölgesi için kamp yapılabilecek yaylaları sitemizi ziyaret ederek öğrenebilirsiniz. www.izmitdoga.azbuz.com
Bu yaz geçtiğimiz haziran ayında İnönü yaylasında (aslında Sakarya il sınırları içinde kalıyor) kampladık.Toplam 13 çadır ve 30 kişi kadardık. Talihsizlik şuydu ki, gecenin bir yarısında gelen bazı kendini bilmez egoist kişiler gecenin sessizliğini tabanca atışlarıyla bozarak huzurumuzu kaçırmışlardı.. Bu yüzden ikinci kamplamamızı çok daha bakir, yolu pek bilinmeyen Kıranyurt yaylası yakınındaki bir orman kenarında yapacağız. Tarih: 26-27 temmuz 2008

Önder bey ,
26-27 Temmuz kampınızın daha ayrıntılı gezi planını yeni konu ile duyuramaz mısınız.?
Gidilecek yer,Katılım Şartları,Ücret,hareket saati ve yeri.
Daha önce orada kamp atı iseniz o etkinliğe ait Fotoğraflarla süsleyerek ayrı bir konuyu KAMPÇILIK konu başlığında ve Etkinlikler Konu başlığında açarsanız daha fazla sayıda kişiye ulaşabilirsiniz.

slm arkadaşlar benin olduğun bölgedede gayet güzel yerler var yani düzcede aladağ olsun sinekli yaylası olsun tapuk yaylası olsun bunların herdiri bi harika herkeze tavsiye ederim

anotherpoint' Alıntı:
arkadaslar bursa bolgesinde misler gibi ayni zamanda bakir ve isteklerinizi karsilayabilecegini dusundugum kamp mekanlari mevcut. yardimci olabilirsek ne ala ;)
hocam sık sık bursya geliyorum barajın etrafındaki alanlarmı bu bakir kamp alanları o tarafa kamp atasım var.

Önder41' Alıntı:
hocam o egoistler bizede denk geldi ksin aynı dengesizlerdir.......
yaylaya girdiğinizde solda sona doğru ahşap barakaların önün geliyorlar ben hayatımda böyle vahşi insan sürüsü görmdim demek inönü yaylasında yaşayan ve sık sık gelen mahlukatlar bunlar hayvan diyecem hayvanlara ayıp olacak

arkadaşlar merhaba..türkiyenin bayağı bir çok bölgesini gezdim..izmir ege ve macerayı sevenlere benim önerim..lütfen gökova körfezini kamp yaparak gezin..yardım isterseniz ben hazırım..10-15 günde anca bitiyor..ben bu siteye yeni üye oldum..zamanla görüşürüz zaten.

Arkadaşlar 25-26-27-28 haziran tarihlerinde kafkasör boğa güreşleri festivalimiz var katılmak isteyen bütün arkadaşlarımızı bekleriz memnun kalıcağınızı garanti ederim...yer: artvin merkez kafkasör yaylası artvine 20 dk MAİL: savas_artvinli@hotmail.com

boga-guresi-artvin.jpg

kafkasor festivali a.jpg

inönü,ercuva,kırandüz yaylaları
kocaelinin güney doğusu,samanlıdağlarının kocaeli pamukova sınırı
DSCN0624.jpg
DSCN0622.jpg

bu yaz bolu yedigöller ve abant kampıı hemen ardından cunda adasında bi kamp yaptıktan sonra buralarla ilgili daha detaylı bilgilerim olcakk.:D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

SON MESAJLAR

SON KONULAR