Doğa Yürüyüşleri için Gerekli Ekipmanlar.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tolgailgim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,826
Ynt: Doğa Yürüyüşleri için Gerekli Ekipmanlar.

Ayakkabılar ve polar işe yaramaz.

Ayakkabıların ön sayalarında çok sayıda dikiş var. Tarumar olur yürüyüşlerde.( Dikişler sökülecektir)

Polar kazak ise yarım fermaurlı. Tam fermuarlı olsun ki sıcak bastığında tamamen çıkarmak yerine fermuarı komple açabilirsin.

19 Liralık panço yeterli. 130 cm uzunlukta olanı kullanmak zor olur. Çalı çırpıya takılma derdi oluyor.

Etiketler

Ayrıca izmire geldiğinizde gaziemir optimumda decathlona kesin uğrayın gayet güzel şeyler çıkabiliyor.Ayrıca yanlış hatırlamıyosam Murat Hocam da(TezzMertek) Quechua marka bot almıştı decathlondan ve bayadır kullandığını söylemişti bir yazısında öyle bir bot belki olabilir yine.

Evet hala kullanıyorum.

Ablalara da aynısından aldım. Erkek botu olsa da 37-38 numarası da varmış.
:smiley:

Hediyesi 239 lira.

Ben izmirdeyim zaten :smiley: Hafta sonu ya dağevi mağzasına yada gaziemir decathlon a uğrayacğım ordada şu ayakkabı var.

http://www.decathlon.com.tr/TR/forclaz-600-194357374/

Boydan boya fermuarlı polar olarakta şunu buldum.
http://www.decathlon.com.tr/TR/forclaz-400-hood-polar-194377065/

Kolaylıklar Tolga.

Ayakkabıları hallet de bizim yürüyüşlere katıl. Az sayıda kişi ile yürüyoruz. Takip ediyor musun .?

Evet takip ediyorum. Bu haftasonu alışverişi yapıp diğer hafta gelmeyi planlıyorum.

TezzMertek' Alıntı:
Kolaylıklar Tolga.

Ayakkabıları hallet de bizim yürüyüşlere katıl. Az sayıda kişi ile yürüyoruz. Takip ediyor musun .?

Gaziemir decathlon mağzasından az önce geldim. Bot , polar, çanta aldım sonunda birde termal çorap almak gerekirmi ? Mağzada yürüyüş pantalonu kalmamıştı hepsiburada.com dan termal içlik takım ve pantalon alacağım yanında birde şu çorabı alayım diyorum.

http://www.hepsiburada.com/liste/thermoform-akrilik-termal-corap/productDetails.aspx?productId=outhzts1&categoryId=1302822&SKU=OUTHZTS1-L3942

Fakat bu numaralandırma sistemini anlamadım. Ben genelde normal çoraplarımı numarasına bakmadan gözüme uygun gelirse alırdım. 39/42 43/46 bedenler var. Hangisini seçeceğimi nasıl öğrenebilirim ?

Bir sorun daha var kendime uygun bir pantalon bulamadım bir türlü. Sitede pantalonun uzunluğu 110 cm birde 112 cm lik olanı var paçası fermuarlı fakat benim bacak boyu 82 cm pantalon sorun oldu.

Bu çorabı ben aldım gayet iyi kaliteli bir çorap gönül rahatlığıyla kullanabilirsin, ayrıca hepsiburada.com'da su geçirmez pantolonlar var kullandım gayet başarılılar ama içliksiz donarsın soğuk havada.Bendeki 20 liralık eşofman şeklinde olan ama 25 tl' lik kargo pantolon şeklinde olanı var onu da sipariş etmeyi düşünüyorum.Bu arada sanırım 43/46 olanı almıştım, 43 giyiyorum gayet iyi oturuyor ki zaten elastikiyeti yüksek ürünler olduğundan o kadar düşünmenize gerek yok bence.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

SON MESAJLAR

SON KONULAR