Doğa Villa'yı Keşfettim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,021

bsk

Yeni Üye
Herkese Merhabalar,

Arkadaşlar siteye üye olur olmaz tatil için bugüne kadarki en iyi keşfimi sizlerle de paylaşmak istedim.

DOĞA VİLLA.Gökova ile Marmaris arasında Gökçe köyünde. Eşsiz bir doğasının içinde bir dağ evi düşleyin. Köyün içinden tek arabalık bir yoldan ulaşıyorsunuz. Patika yoldan sonra sanki bambaşka bir dünya sizi içine almaya başlıyor. Ben böyle bir hafta geçirdiğimi, bu kadar çok yıldızın altında uyuduğumu hatırlamıyorum.
Evin kendine ait havuzu da var. Sanki dünya durmuş bütün doğa size hizmet ediyor hissi uyandırmıştı bende. Doğayı seven, tatilinde huzuru arayan herkese tavsiye ederim. Fotoğrafçılıkla ilgilenen arkadaşlar içinde eşsiz bir kaynak,eminim çok fazla kare yakalama fırsatı bulacaklardır.
Bir de,konumunun öyle bir güzelliği var ki, Akyaka,Gökova,Marmaris'e çok yakın.

dogavilla.com'dan ulaşabilirsiniz,bence bu yaz için iyi bir alternatif

sevgiyle kalın

Etiketler
Ynt: Doğa Villa'yı Keşfettim

Teşekkürler ama gezinizi fotoğraflarla anlatırsanız daha etkili ve faydalı olacaktır

sitede yeniyim en kısa zamanda fotoğrafları da ekleyeyim. hemen görmek isterseniz sitedeki fotoğrafların hiç bir abartısı yok hatta mekanı anlatmakta zayıf kalmış bile diyebilirim

fiyatlar geçen seneyle hemen hemen aynı sitesinden inceledim

bir evde 6 kişi kalabiliyor, her ay için fiyatı ayrı, yanlış hatırlamıyorsam mesela mayıs ayı bir ev için günlük 125,00 TL idi

buradan görebilirsiniz
http://ilan.elookat.com/ilan-DOgA-VILLA-GOKOVA-DAKI-HAVUZLU-MUSTAKIL-TATIL-EVINIZ-uasuAAN-2058276.htm

NormalFoto-SLAYT-YENI-2-copy-jpg-69-54.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri