Dodurga Beldesi - Erikli Köyü Güzergahından Atatürk Köşkü Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaptan_11 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,393

kaptan_11

off_road bir yaşam tarzıdır..............
Yer
bozüyük
bu gün şartları epey zorlayarak bozüyük ün dodurga beldesi erikli köyü yolundan ATATÜRK orman köşküne çıktık.yolun bu kadar zorlu olduğunu sanmıyordum ama beni bayağı terletti.

DSC01497.jpg

DSC01498.jpg

DSC01499.jpg

DSC01500.jpg

DSC01501.jpg

Etiketler
Ynt: Dodurga Beldesi - Erikli Köyü Güzergahından Atatürk Köşkü Gezisi

resimlere devam ediyoruz.ben bu geziye tek araçla yanımda iki kuzenimle çıktım.kar olacağını düşünmemiştik,bize sürpriz oldu.manzaralar harikaydı.en azından benim için.

DSC01502.jpg

DSC01503.jpg

DSC01504.jpg

DSC01505.jpg

DSC01506.jpg

fotolara devam

DSC01507.jpg

DSC01508.jpg

DSC01509.jpg

DSC01510.jpg

DSC01511.jpg

biraz daha manzara

DSC01513.jpg

DSC01514.jpg

DSC01515.jpg

DSC01516.jpg

DSC01517.jpg

ciğerlerimizi temiz havayla doldurup üzerimizdeki sitreside attıktan sonra artık dönme zamanı geldi.

DSC01518.jpg

dönüş yolunu değiştirelim biraz daha uzatarak ve şartları zorlayarak yapalım dedik.şimdiki resimlerde göreceksiniz,bizim araç kar yükselince benden bu kadar dedi .sonuçta geri dönmek zorunda kaldık.

DSC01518.jpg

DSC01519.jpg

DSC01520.jpg

DSC01521.jpg

kaptan süper olmuş ... seninle buluşamadık metin öz den sana haber gönderdim ama ulaşamadı herhalde telefonuda açmadı ..bende tek araçla dağın öbür tarafından çıkmaya çalıştım .sofular yaylasından öteye geçemedim... 60-70 cm kar vardı.karşılaşa bilsek ne büyük sürpriz olurdu...

bizde sofulara çıkalım dedik olmadı kar çok yüksekti.öğlene kadar sizden haber bekledim gelmeyince tek çıkmak zorunda kaldım .bu gün çok güzel vakit geçirdik.nasip olursa haftaya beraber gideriz.

Bilecik ekibiyle birlikte bir gezeci düzenleyelim.
biz geçen hafta 8 araçla Atatürk köşküne gittik dönüşte bozçaramut göletinide piknik yaptık döndük

Geçen hafta bilecik ekibiyle aynı yerlere gitiik ve bol bol resim çekindik
biz 10 araşla geziyoruz her hafta isterseniz bilecik ekibiyle bir gezi düzenleyelimm

çok sevinirim.haberdar ederseniz katılmaya çalışırım.benimde istediğim kalabalık ekiplerle yola çıkmak tek araçla çok zevkli olmuyor.haber bekleyeceğim.

Biz her hafta sonu bir yere kaçıyoruz bu geçtiğimiz hafta gölpazarı medetli köy tarafına gittik Gölpazarı enduru kulüp davet etmişti
ama köşk tarafına ne zaman gidilir nasıl program yapılır arkadaşlarla konuışmak gerekiyor sizin araç satınız kaç

ofrood' Alıntı:
Biz her hafta sonu bir yere kaçıyoruz bu geçtiğimiz hafta gölpazarı medetli köy tarafına gittik Gölpazarı enduru kulüp davet etmişti
ama köşk tarafına ne zaman gidilir nasıl program yapılır arkadaşlarla konuışmak gerekiyor sizin araç satınız kaç
araç satınız kaç... ne demek anlayamadım

Araç Sayınız kaç demekkk

ofrood' Alıntı:
Araç Sayınız kaç demekkk
araç sayısı diye birşey yokki bizde.toplamaya çalışıyorum daha başaramadım.bir arkadaş daha var onunlada tanışmak nasip olmadı bir türlü.geçen hafta köşke beraber gidelim demiştik ama gelmedi ben tek çıktım.kısacası şu an için ben tek aracım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR