DODGE VE JEEP YEDEK PARÇA PW150-S100

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmetaliegeli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,706

Etiketler
Ynt: DODGE VE JEEP YEDEK PARÇA PW150-S100

:D :D :D selam mehmet abi elktronik ateşleme kiti kaça çıkar artıları ne olur yazarmısın lütfer birde hidrolik direksiyon önerisi

Selam arkadaşım .Aracını elek ateşleme yaparsan pilatin meksefe arızaları olmayacak yok platin meme yaptı yok ayarı bozuldu meksefe yandı vs ateşleme arızalarından kurtulursun.Yakıta düzgün ateşlemeden dolayı faydası olur ama%50 deyil ,elimde Beyin, rezinstans,bobin,bağlantı tesisatı var sana set halinde hazırlarım,yanlız elektronik distirvitör de lazım elimde yok onuda arkadaşlarımdan teminederim. Distirvitör çıkma arkadaş100 tl istiyor sana set olarak200 tl maliyet çıkar,kararını çabukver çünkü bir haftaya kadar Güzelçamlıya gideceğim.Hidrolik dreksiyon konusuna gelince dodge 250 hid-drek komple takabilirsin biraz tadilatgerekir ben hep 250 taktım çok randımanlı oluyor şimdiye kadar şikayet olmadı.SELAMLAR.532 330 7959

Selam Erhan kardeş arazi şan bağlantı takozunun cıkması yok zaten yeniside çok pahallı deyil ,istersen yeni alır yollarım veya kamyon -traktör eski dış lastiğinin yanak kısmından (get) ayni ölcüde kesip takabilirsin takozun iki tarafında takoz çapında düz rondele olması lazımki güzel sıksın sallantı yapmasın arazi şan sallanırsa vites deyiştirmelerde vuruntu yaptırır. PW150 ye gelince koportacıda işi bitmiş boyacıya verdik. Ben 15 gündür Sivastaydım oğlum orada tıp fakültesinde okuyor evini şehir merkezine taşıdık çünkü eski evinde ulaşım zorluğu çekiyordu.Ne yapalım ömür koşturmakla geciyor Erhan telefon nolarını karıştırıyorum beni cepten ara önemli . 535 330 7959 SELAMLAR.

Hayırlısıyla s100 ümü aldığımda üzülerek söylüyorum ki kafanı şişireceğim abicim. Gecenin 3 ünde telefonun çalacak sorular sorulacak öğrenilecek. :smiley:

Selam kardeşim Mehmet Ali ağabeyiniz insanlık,kardeşlik,arkadaşlık için Gezenbilir de,elimden geldiğince kardeşlerime yardımcı olmaya çalışıyorum.İyi günler SELAMLAR

Selamlar s100 kupa ve kasasını toplatabilecgimiz usta konusunda yardım edebilirmisiniz bende izmirdeyim

Selam S100 elektronik ateşleme seti (çıkma) arazili önkampana kapı gergi palaska ve bağlantıları satılmıştır bilgilerinize

Selam arkadaşım sis lambaları Ankaradan Gezenbilir üyesi kardeşimiz satın aldı, satıldığını 4 mayıs 2012 tarihli cevabımda belirtmiştim.Selamlar,iyi çalışmalar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,769
Kayıtlı Üye Sayımız
166,587
Kaydolan Son Üyemiz
basenov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR