Naturalist61
Benim sadık yarim kara topraktır...
PW 250 kullanıcısı arkadaşımız varsa telefonla bilgi almak istiyorum. Telefon yazarsanız arayarak bilgi almak istiyorum. Hasan Öztürk 0 532 244 29 96 selamlar...
oguz28' Alıntı:Mesela neyi merak ediyorsunuz
oguz28' Alıntı:Mesela neyi merak ediyorsunuz
Naturalist61' Alıntı:Fındık motor derken neyi kasdediyorlar. Selamlar
merkezci' Alıntı:1992 ortasına kadar olan 250 lerde fındık motor tabir edilen 85 bg motor var en az yakanı odur , daha sonra phazer motor konmuştur bunun yakıtı fazladır ama çok yırtıcı bir motor olarak kabul edilir , en son olarakta magırus motoru koydular yurbo dizel kimileri bu motrdan memnun kimileri ise memnun değil ancak bana sorarsanız gayet iyi ve verimli motordur yakıtıda iyidir ancak genellikle dodge kullanıcıları arabalarına bakım yapmadan özen göstermeden dağ taş yük altında kullanmaya alışkın olduklarından ve eski perkins motorların bu şartlara dayanabilmelerinden dolayı daha teknolojik ve teferruatlı yeni motora alışamadıklarından dolayı şikayet ettiklerini düşünüyorum.Neticede turbo dizel makina düzgün periyodik bakım ve kurallara uymayı gerektiriyor.Eski perkinslerde ise yıllarca yağ değiştirmeyen , filtre değiştirmeyen bir sürü kullanıcı biliyorum.