Ynt: DMAX 4H-4L
bilgiler için çok teşekkürler..yeni modeller derken,hangi yıldan sonra 163 ps oldu dmax,biliyor musunuz? benim 4x4 pick-up tan beklentilerim çok fazla değil aslında..dediğim gibi,ağır off-road falan yok..Sadece derbentte dağ evi var, kışın oraya giderken sorun olmasın (yol asfalt,ama kar oluyor sürekli), nadiren de balığa falan giderken hafif çamurlu yola girerim, o kadar..kendi aracımı satmak üzereyim, satıldığında alıcam işte..Önce kasasını çok beğendiğim 3.2 frontera baktım (2000 model) ama yakıtı beni ürküttü..hem daha yeni model olsun,hem de dizel olsun dediğimde ise, sadece pick-up lar var..limitim 25 bin lira..Biraz araştırma yaptım, hem görünüş olarak hem de sağlamlık olarak L200 ve dmax arasında kaldım..(otomatik istiyorum) 25 bin liraya yeni kasa L200 (2007 de çıkan) almak zor..2004-2005-2006 L200 de düşünmüyor değilim aslında ama hem kasası güncel olduğu için,hem motor ömrüne güvendiğim,hem de tipi hoşuma gittiği için dmax daha cazip geldi.. ama elbette ki bu konularda benden daha bilgili, sizin gibi kişilerden bilgi ve tavsiye de almak istiyorum..