DİZEL vx100 HAKKIND

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan piton Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,651
Ynt: DİZEL vx100 HAKKIND

Cidden çok beğendim bir araç tekerinize taş değmesin. Allah bizede nasip eder inşallah. Bende benzinli VX 100 de BF kullanıyorum bence yaza gidecek bir lastik ama yağmurda filan abuk tepkilerle karşılaşabiliyorsunuz.

Etiketler

Sağolun Erkut Bey,cümlemizin tekerine taş değmesin ve isteğiniz gerçekleşsin inşallah.
Lastik konusunda belkide yaz kış ayrı lastikler kullanmak daha doğru olabilir diye düşünüyorum, biraz daha araştırmaya devam edeceğim.

Bulunduğunuz şehir eğer istanbul ise Baydemir otomotiv di sanırım Erkan BAYDEMİR ile görüşmenizi şiddetle tavsiye ediyorum Erkan abi hepimize lastk temin konusunda gerek fiyat gerekse lastik konusunda yıllardır yardımcı oluyor sizden de bilgisini ilgisini eksik etmeyecektir. kendisi Maltepe de telefonuda 05322689464 Kendisi yuvarlanan şeyleri dinamiği ve hamurlarıyla da çok ilgili :D şaka bir yana gerçekten konusunda oldukça yetkin biridir yanışmanızı isterim.

Biz yaz için A/T kışada M/T lastik kullanmaya gayret gösteriyoruz. Tabii her bütçe bir değil tamamen duygusal yani. yazın BF Goodrich T/A kışın Discoverer STT. benim tercihim. ama aracınıla araziye girecekseniz tabi ben giderim heryere, her gidenle yol seçmem derseniz. Aracı ne kadar araziye sokacağınızla alakalı.

Tekin Bey,www.tirerack.com diye bir site var ,aracınızı yazıp alternatif lastik ölçüleri ve markalar arası karşılaştırmalar yapabiliyorsunuz , kullanıcıların değerlendirmeleri de var(yaşadıkları eyaletlerin ve iklim şartlarına dikkat edin.) Ben Antalya da yaşadıgımdan AT lastik aldım .Üstündeki Dunlop lar çok kötü idi.Yokahoma Geolander AT den memnunum ,yağmurda çamurda , hafif kardaki performansından memnun kaldım.Hafta sonu Antoff gezilerindeki resimlerden görebileceğiniz zorlukta offroad yaptık ,tahminimden iyi çıktı.İlk haftalarda Dunlop dan sonra biraz sert ve sesli geldi ama performans ı le kapattı. Doğrusu bence de üstad ların dediği gibi iki set ,şehir için ve offroad seti aslında.

http://www.tirerack.com/tires/tire-brand.jsp

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR