Dizel Defender Almak İçin Tavsiyelerinize İhtiyacım Var?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zeydan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,307

zeydan

Yeni Üye
herkese selamlar.ben siteye 3-4 aydır üyeyim ve tüm yazılan konuları sessiz sessiz takip ediyorum.bir tane dizel def alıcam ama nelere dikkat etmem gerekir bana yardımcı olun tavsiyelerinize ciddi ciddi çok ihtiyacım var.hakikkaten sitedeki herkes defender profesörü benim gözümde.dizel düşünüyorum çok hastasıyım bu canavarın!!dağda bayırda gezen biri değilim.avcılıkta yapmıyorum ama defender beni hasta etti.paramda kısıtlı ama almayı çok istiyorum.motor çok önemli biliyorum ama bana yardımcı olursanız bi şekilde çok sevinirim.herkese selamlar .bursadan gökhan zeydan.

Etiketler
Ynt: Dizel Defender Almak İçin Tavsiyelerinize İhtiyacım Var?

Aramıza hoş geldiniz.

Bende DEFENDERI OLMAYAN DEFENDER SEVDALILARIn danım. Konu başlığı olarak açmış olduğumuz bir bölümüz var, isterseniz orayı takip edebilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59420.0

Ayrıca dediğiniz gibi, DEFENDER başlığı altında o kadar çok üstadımız varkı, aradığınız tüm cevapları bol olarak bulabilirsiniz. Bizler öyle yapıyoruz zaten, bu site bizi deli etti, her gün onnların yorumları ve hikayelerini okuyarak bizlerde bu yola doğru kaydık. En kısa zamanda kendimize göre bir DEFENDER alıp bu sevdayı mutlu sona erdirmek istiyoruz. Darısı sizin başınıza diyelim.

Size bu yolda başarılar dilerim.

Saygılarımla.

hoşbulduk abi sağolasın.kısmetse inşallah alıcaz bi tane.ama üstadlar sesimi duymadı herhalde ben aldıktan sonra parça konusunda yardımcı olurlar inşallah. :'(

zeydan' Alıntı:
hoşbulduk abi sağolasın.kısmetse inşallah alıcaz bi tane.ama üstadlar sesimi duymadı herhalde ben aldıktan sonra parça konusunda yardımcı olurlar inşallah. :'(

Gökhan kardeşim;

Üstadlar mutlka cevap verirler sana ama, sen ilgili konu başlıklarını site de bul oradan yaz. Mutlaka duyarlar seni emin ol.

Selamlar.

merhaba, sitede Defender motorlarının karşılaştırıldığı pek çok konu var, onları incelemeniz size faydalı olacaktır. benim için öyle olmuştu. özetle kendi fikrimi bilmek isterseniz, ben dizel düşünmedim, turbo dizeli düşlerimde düşündüm ;D şimdi V8 sahibiyim.. saygılar..

burakb06' Alıntı:
merhaba, sitede Defender motorlarının karşılaştırıldığı pek çok konu var, onları incelemeniz size faydalı olacaktır. benim için öyle olmuştu. özetle kendi fikrimi bilmek isterseniz, ben dizel düşünmedim, turbo dizeli düşlerimde düşündüm ;D şimdi V8 sahibiyim.. saygılar..

Süpersin Burak...

Evdeki hesap hiç bir zaman çarşıya uymuyor.

300 tdi dışında bulaşmayın derim 97 model ve üstü olabilir

daha yeni ve performanslı bir motor enjeksiyon sistemi mevcut daha fazla bilgi için forumlara göz atın motor ile ilgili detaylı bilgi bulabilirsiniz

.paramda kısıtlı ama almayı çok istiyorum.
Tavsiyede bulunurken üstte arkadaşın belirttiği konuyuda dikkate alınarak tavsiyede bulunmak gerekir diye düşünüyorum,selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR