Dizel Defender 1988 Model Satılıktır

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,606
Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır

sertem41' Alıntı:
Aslında fiyatı yazdım ama diğer konu başlığında kaldı.

Fiyat olarak 18500 TL istiyorum.

aracin onceki ilanindaki fiyattan biraz yuksekce sanki.

esas para tutacak masraflarin da eski sahibi tarafindan yapildigi goz onune alininca insan aradaki farkin sebebini merak ediyor.

belli ki bu ise gonul vermis birisiniz, bu araclara edilen masrafin satarken pek de cikarilamayacagi hepimizin malumudur.

yazmadiginiz bir kalem var ise onu da ogrenmek isterim.

Etiketler

skmg' Alıntı:
aracin onceki ilanindaki fiyattan biraz yuksekce sanki.

esas para tutacak masraflarin da eski sahibi tarafindan yapildigi goz onune alininca insan aradaki farkin sebebini merak ediyor.

belli ki bu ise gonul vermis birisiniz, bu araclara edilen masrafin satarken pek de cikarilamayacagi hepimizin malumudur.

yazmadiginiz bir kalem var ise onu da ogrenmek isterim.

İstediğim rakamın çok olmadığını biliyorum.

Aldıktan sonra neler yaptım;

Kapı camları fitilleri aldım,

Arka yan camları ve fitilleri değişti,

Yeni stepne taşıyıcısı taktım,

Bir adet yeni blizzak lastik aldım, bir tanesini stepne yaptım,

Ön üstlere 2 adet sis farı, 2 adet atom far taktım,

Arka tarafa çalışma lambası taktım,

Arka tarafa kırmızı sis ve geri vites lambası takıldı,

Tüm far ve sinyallere koruma yaptım,

Port bagaj içini kafes şeklinde kapladım,

Daha önce kapı aralarında boşluklar özel işlemler yapılarak kapatıldı,

Bir takım kaporta işleri ve elektrik işlemleri....

Aklıma gelenler bunlar. Hepsinin maliyetleri de bilir türden fazla söze de gerek yok sanırım.

sertem41' Alıntı:
Aslında fiyatı yazdım ama diğer konu başlığında kaldı.

Fiyat olarak 18500 TL istiyorum.

Takas düşünürüm tabiki ama elinizdeki araca bağlı elbette, gönlümde yine DEFENDER var benim.

Ayrıca diğer fotoğraflarını da buraya ekleyeyim o halde, ayrıca burdaki link te güncel.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66370.new
merhaba bende toyota 4runner var 93 model resimdeki,aracımdan memnunum sıkıntım yok,değişiklik olsun defenderim olmadı çokta bilgi sahibi değilim,siteden takip edip bilgileniyoruz.

Serhat bey aracı satışa çıkardığınızı görünce dedim ki yanlız değilmişim.

defender çok iyi kabiliyetli gaddar bir araç ama land rover izim gibiler için defender ı değil discovery i üretmiş değil mi?

şöyle otomatik vites klimalı içeride gram ses yok bir discovery tadından yenmez gibi geliyor bana da sonrada korkuyorum , yahu diyorum kendi kendime defenderi da böyle aldıydın , acaba daha farklı bir araç mı , gözüme explorer takılıyor parçadan vergiden korkuyorum,bir tane 4runner yada abart biraz land cruiser düşünüyorum acaba çrüme yapar mı diye de endişe etmekten kendimi alamıyorum.siz ne düşünüyorsunuz araç olarak?

bu arada aracınızın iç döşemesine bittim bende millet benim aracı neden beğenmiyor diyorum , sizin aracın içini gördükten sonra benim aracı gören tabii beğenmez , süper olmuş yapanın eline sağlık.

size hayırlı satışlar dilerim.umarım gönlünüzdeki rakama satarsınız.gerçi defendera herkes hasta ama alıcı nedense hala 5 e aracı alırım 5 te masraf ederim canavar gibi olur diye düşünüyor , benim gibi 15 harcayanlardan almıyor bir ders .neyse tekrardan hayırlı satışlar.

PROF11' Alıntı:
merhaba bende toyota 4runner var 93 model resimdeki,aracımdan memnunum sıkıntım yok,değişiklik olsun defenderim olmadı çokta bilgi sahibi değilim,siteden takip edip bilgileniyoruz.

Merhabalar,

Bende runnerları daha önce incelemiştim, çok güzel araçlar, sizin aracınız da çok güzel görünüyor, sizin gibi benimde sıkıntım yok fakat kaşıntı var işte :smiley: :smiley:, sizin runner benzinli sanırım. Amerikan mı dubai mi diye sorsam, birde dif kiltleri varmı?

Teşekkürler.

karakoosh' Alıntı:
Serhat bey aracı satışa çıkardığınızı görünce dedim ki yanlız değilmişim.

defender çok iyi kabiliyetli gaddar bir araç ama land rover izim gibiler için defender ı değil discovery i üretmiş değil mi?

şöyle otomatik vites klimalı içeride gram ses yok bir discovery tadından yenmez gibi geliyor bana da sonrada korkuyorum , yahu diyorum kendi kendime defenderi da böyle aldıydın , acaba daha farklı bir araç mı , gözüme explorer takılıyor parçadan vergiden korkuyorum,bir tane 4runner yada abart biraz land cruiser düşünüyorum acaba çrüme yapar mı diye de endişe etmekten kendimi alamıyorum.siz ne düşünüyorsunuz araç olarak?

bu arada aracınızın iç döşemesine bittim bende millet benim aracı neden beğenmiyor diyorum , sizin aracın içini gördükten sonra benim aracı gören tabii beğenmez , süper olmuş yapanın eline sağlık.

size hayırlı satışlar dilerim.umarım gönlünüzdeki rakama satarsınız.gerçi defendera herkes hasta ama alıcı nedense hala 5 e aracı alırım 5 te masraf ederim canavar gibi olur diye düşünüyor , benim gibi 15 harcayanlardan almıyor bir ders .neyse tekrardan hayırlı satışlar.

Önder Bey merhabalar;

Aracım hakkında yaptığınız güzel yorumlar için öncelikle teşekkür ederim.

Defender ın tadını aldım ben bir kere, o yüzden bu model den biraz zor vazgeçerim. Sıralamış olduğuz araçlar da çok güzel çok keyif veren araçlar, hepsi sahiplerine haklarını mutlaka veriyorlardır, herkesin araçlardan farklı beklentileri var ve ona göre seçiyorlar araçlarını.

Defender bana her yönüyle uygun görünen bir araç gibi geliyor bana, diğerlerine daha önce hiç binmedim nasıllardır bilmiyorum. Ama ben yine DEFENDER diyorum. Biraz daha çıtayı yükselteceğim, acelem yok, aracımda sorun da olmadığı için hem bineceğim, isteyen olursada satacağım, sonrasını bilmiyorum artık.

Sizde aracınıza çok masraf yapmışsınız doğal karşılarım, umarım herşey dilediğiniz gibi olur.

Ben yine DEFENDER yüne DEFENDER diyorum.

Saygılar.

.

wasp.jpg

sertem41' Alıntı:
Merhabalar,

Bende runnerları daha önce incelemiştim, çok güzel araçlar, sizin aracınız da çok güzel görünüyor, sizin gibi benimde sıkıntım yok fakat kaşıntı var işte :smiley: :smiley:, sizin runner benzinli sanırım. Amerikan mı dubai mi diye sorsam, birde dif kiltleri varmı?

Teşekkürler.
Üretim amerikan benzinli+lpg,gerçek anlamda aracımdan çok memnunum yol gidişi inanılmaz rahat,5cam otomatik sanroof klima,sizler gibi ofroad yapmadım kıyaslama yapamam,lakin çamurda hiç kalmadım,dif kilit yok,ihtiyacım hiç olmadı.ben 3.sahibiyim ülkemizde sınırlı sayıda var en çok orman bakanlığı almış halen kullanılıyor,şimdilik bu kadar,saygılar

IMG_0318.jpg

Araçlarımız güzel, her birimiz ayrı önem veriyoruz araçlarımıza, biz erkeklerin sanırım vazgeçilmez tutkuları bu araçlar olsa gerek.

Sizde bende keyfini süremeye devam edelim, zaman bakalım neler gösterecek.

Tekrar görüşmek dileğimle.

Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR