ihsanyıldız
Ana Kamp
Ynt: Diyarbakır'a Mutlaka Gidin Ama Bu Lokantaya Sakın Uğramayın...
Üstadım
Arzu ederseniz doktor raporlarımızı gönderebilirm. Söz konusu restaurantta yediğimiz yemekten sonra başka birşey yemedik. Öyle 1 - 2 günlüğünede oralara gitmiyoruz. Gittikmi 15 günden az kalmıyoruz. O restauranta da ilk defada yemek yemiyoruz. Ama artık Özler Et lokantası çizgisini bozmuştur. Çünkü bizden sonra giden başka arkadaşlarımızında şikayetleri var. Saygılar.
ilkakdeniz' Alıntı:ben de umut beyin dediği gibi suçlama için erken davranmayın derim.
uzun yıllar diyarbakırda yaşadım, Özler Et lokantasını çok iyi bilirim bir çok defa yemek yemişliğim vardır,
ayrıca Diyarbakır Valiliğinin ve bir çok kamu kurumunun protokol vesair yemek organizasyonlarında öncelikle tercih edilen liste başı olan bir yerin bu tarz bir yanlışa düşeceğini pek sanmıyorum, diyarbakır'a gittiğim ilk yıllarda bende bağırsak enfeksiyonu vesair türlü hastalığı geçirmiş birisiyim,
ayrıca anılan yerin Diyarbakır'da bir ilke imza atarak Diş Hekimleri Birliği ile birlikte diş temizliği kampanyası başlattığı, restauranta gelen misafirlerine yemek sonrasında ambalajında tek kullanımlık diş fırçası ve macunu dağıttığını da hemen eklemek istiyorum,
konunun nerelere gittiğini de hayretle izliyorum
zannımca burası yeri değil....
Üstadım
Arzu ederseniz doktor raporlarımızı gönderebilirm. Söz konusu restaurantta yediğimiz yemekten sonra başka birşey yemedik. Öyle 1 - 2 günlüğünede oralara gitmiyoruz. Gittikmi 15 günden az kalmıyoruz. O restauranta da ilk defada yemek yemiyoruz. Ama artık Özler Et lokantası çizgisini bozmuştur. Çünkü bizden sonra giden başka arkadaşlarımızında şikayetleri var. Saygılar.