Dısko 1 Teyp Kodu Hakkında Acıl Yardım !!!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan foremost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,228

foremost

Zirve
Yer
adana
Arkadaşlar dısko 1 aracımdaki orjinal Teypin elektirikçinin iş güzarlığı sayesinde yanlış kod girildi kutup başını sök 3-4 saat bekle dedi ancak söküp bekledim şimdide secrutry yazmakta ben kodu biliyorum ancak benden habersiz kurcalamışlar şimdik madur oldum ne yapabiliriz kodu yazabilimek için hazır teypten olduk konu ile ilgili arkadaşlar bir bilginiz olursa bana yardım ederseniz sevinirim teşekkür ederim

Etiketler
Ynt: Dısko 1 Teyp Kodu Hakkında Acıl Yardım !!!!!

Sizin teyb kodu yine önceki kodun aynisidir degişmez fakat kod herdefasinda yanlis girildiginde kod rakamlarinin ekrana geliş süresı katlanarak uzar bu durumda bircok kez yanlis girilmis se bu süre yarim saat yada daha uzun sürebilir korumaya gecer teybi acin code yazisinin gelmesini bekleyin uzun sürebilir selamlar.

teşekkür ederim bilgi için ancak benledim hatta bir gün ekledim ancak secruty yazısından başka bir bilgi yok çıkmadı

Arkadaşlar teyp sorununu çözdüm ilgilenen herkeze teşekkür etmek isterim hepinize kolay gelsin :smiley:

Benim teypte kilitlenmiş durumda aynı şekilde önce yanlış kod girerek securty yazmaya başladı ancak şimdi ne kadar doğru giriş yapmak için code yazısını beklesemde gelmiyor. Nası çözdünüz acaba yardımcı olursanız sevinirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,933
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

SON KONULAR

Geri