Discovery vinç tamponu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,440

Tempus

Nissan Patrol SD33 Turbo
Yer
istanbul
discovery ler için vinç tamponu bakıyorum ama görüntüsü hoşuma giden bulmakda zorlanıyorum. ekte fotografı olan gibi birşeyler düşünüyorum acaba bu fotografdaki 99-02 arası serilerede oluyormu bilgisi olan varmı yada güzel görünen bir vinç tamponu önerisi olan varmı.

teşekkürler.[attachment=1]

saharad2.jpg

Etiketler
Ynt: Discovery vinç tamponu

saharalar guzel hakikaten ama arb nin deluxe bull barlarına gore hem pahalı hemde farları korumuyor..
bende dusunuyorum..

birde turkiyeye renk kodu ile ithal edilmiyormus..

renk kodu çok farketmez aslında siyahda takabilirim gride sadece internette buldugum heryerde 2002 üstü model içinmiş gibi yazıyor sadece, oysa kasada büyük değişiklikler yok 99-02 arasınada olması lazım ama hiçbir bilgi bulamadım bu yönde

arb tamponlarla alakalı taroto tarkan beye mail atabilirsiniz, uyumluluk konusunda sorularınızı yanıtlayacaktır.
arbnin mumessili..

Kürşad bey,

Merhaba!

Arb ürünlerine gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Aracınız için maalesef SAHARA vinç tamponu olarak üretim yok.

Ama Sahara olmayan , sade Winch Bull Bar diye geçen, bizim Cherokee ve Grand Cherokee ler için de getirttiğimiz tipten var…

(Sahara ‘da paslanmaz çelik parlatılmış bir boru oluyor vinçin üstünde ...)

3432060 Disco Winch bull bar series 2 to 11/02 fiyatı Türkiye Mağazamız teslimi 1.520.00AUD +kdv ‘ye size mal olur…

(Avustralya doları kuru:1AUD=1.1267TL)

(Teslim süresi siparşten sonra 45-60 gündür.)

Bu tampona uyumlu vinç ise 8000/9000 low mount serisi Warn vinçtir…

Elimizde XD9000 olanı var k.d.v. dahil 1.365.00 USD dir…

Saygılarımla,

Tarkan Yücel

Tar Oto

malesef olamadı :(

benım taktırdıgım bearmach tampon bence oldukca guzel resımlerı gordunuz sanırım.. onada bir bakın derım

sade vinç bar dedikleri arb deluxe bull bar sanırım.

http://www.oldmanemu.com/p/products/3432060_120.jpg

bull bar evet farların üstündede koruma olna, aslında offroad işlevi olarak o saharadan daha iyi farlarıda korudugu için ama görüntü olarak saharayı beğenmiştim.

Aytuğ bey sizin söylediğinizede bakıcam teşekkürler.

Tempus' Alıntı:
bull bar evet farların üstündede koruma olna, aslında offroad işlevi olarak o saharadan daha iyi farlarıda korudugu için ama görüntü olarak saharayı beğenmiştim.

Aytuğ bey sizin söylediğinizede bakıcam teşekkürler.

benım farları koruyan barlar hosuma gıtmıyor. o yuzden ben sadece tampon aldım. farlar ıcınde orjınal koruma var onlar takılıydı zaten aracı aldıgımda..

Aslında Aytuğ son gezide benim sinyal kırılmıştı hatırlarsan. Eğer korumam olmasa farda gidecekmiş onu fark ettik. Arazide barların koruyucu etkisi göz ardı edilmemeli. Neyse burada konuyu dağıtmayalım şimdi...

yok konu dağılmıyor aslında başınızdan geçen tecrübelerinizi anlatmanız benim tercihimde işime yarayacak. bende şehir içinde görüntü olarak farları kapatan kalın demirleri sevmiyorum araç başka bir araca dönüşüyor bir anda. ama dediğiniz gibi farları korumakda önemli

D i s c o v e r e r' Alıntı:
Aslında Aytuğ son gezide benim sinyal kırılmıştı hatırlarsan. Eğer korumam olmasa farda gidecekmiş onu fark ettik. Arazide barların koruyucu etkisi göz ardı edilmemeli. Neyse burada konuyu dağıtmayalım şimdi...

ama abi o kanala nasıl girdiğini hatırlatırım :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR