discovery ler için vinç tamponu bakıyorum ama görüntüsü hoşuma giden bulmakda zorlanıyorum. ekte fotografı olan gibi birşeyler düşünüyorum acaba bu fotografdaki 99-02 arası serilerede oluyormu bilgisi olan varmı yada güzel görünen bir vinç tamponu önerisi olan varmı.
renk kodu çok farketmez aslında siyahda takabilirim gride sadece internette buldugum heryerde 2002 üstü model içinmiş gibi yazıyor sadece, oysa kasada büyük değişiklikler yok 99-02 arasınada olması lazım ama hiçbir bilgi bulamadım bu yönde
bull bar evet farların üstündede koruma olna, aslında offroad işlevi olarak o saharadan daha iyi farlarıda korudugu için ama görüntü olarak saharayı beğenmiştim.
Aytuğ bey sizin söylediğinizede bakıcam teşekkürler.
bull bar evet farların üstündede koruma olna, aslında offroad işlevi olarak o saharadan daha iyi farlarıda korudugu için ama görüntü olarak saharayı beğenmiştim.
Aytuğ bey sizin söylediğinizede bakıcam teşekkürler.
benım farları koruyan barlar hosuma gıtmıyor. o yuzden ben sadece tampon aldım. farlar ıcınde orjınal koruma var onlar takılıydı zaten aracı aldıgımda..
Aslında Aytuğ son gezide benim sinyal kırılmıştı hatırlarsan. Eğer korumam olmasa farda gidecekmiş onu fark ettik. Arazide barların koruyucu etkisi göz ardı edilmemeli. Neyse burada konuyu dağıtmayalım şimdi...
yok konu dağılmıyor aslında başınızdan geçen tecrübelerinizi anlatmanız benim tercihimde işime yarayacak. bende şehir içinde görüntü olarak farları kapatan kalın demirleri sevmiyorum araç başka bir araca dönüşüyor bir anda. ama dediğiniz gibi farları korumakda önemli
Aslında Aytuğ son gezide benim sinyal kırılmıştı hatırlarsan. Eğer korumam olmasa farda gidecekmiş onu fark ettik. Arazide barların koruyucu etkisi göz ardı edilmemeli. Neyse burada konuyu dağıtmayalım şimdi...
Benim çarpmam bir hayli sert olmuştu (kanala girdim) bu sebeple ancak benim bar beni korurdu zaten.
Şehir içinde far korumada belki Aytuğun araçdaki korumanın yararı olabilir. Onlar plastik