Discovery 2 hastalığına yakalandığımdan beri gözüm başka araç görmüyor arkadaşlar daha düne kadar 97 model bir jeep zj 5.2 almaya çalışıyordum lakin hiç bir jeepin koltuğuna oturma şansını elde etmemiştim taki düne kadar. Lütfen Jeep kullanan arkadaşlar yanlış anlamasın beni! Çok özenerek almak istemiştim jeep marka aracı lakin boyum 1.94cm kilom 92kg eşimde 1.87cm) anlıyacağınız biraz uzun yapılı bir aileyiz. Uzun lafın kısası araç ile ilk kez bugün tanıştık gerek bende gerekse eşimde oldukça dar ( kafam tavana değiyor nerdeyse koltuk ayarlarını yapmış olsamda) arka koltuklar diz ve baş mesafesi kesinlikle yetersiz.Hal böyle olunca araçtan soğudum o anda ( tek başıma olsam umursamamda eşim var çocuğum var) neyse akgün otodan ayrılıp ostimdeki ercanlar land servisine geldim,Hazır gelmişken buraya kadar birkaç bilgi alayım land hakkında ve orda karşılaştım 2001 model td5 ile resmen aşık oldum arkadaşlar.Diğer aracın tam tersi ferah ve elit bir içmekan ile karşılaştım discovery 2 yede ilkkez burda keşfetme şansım oldu kullanmadım lakin araç öyle bir içime sindiki inanın satılık olsaydı alırdım. Gözüm Land dan başkasını görmez oldu diyebilirim,lakin servisteki arkadaş td5 dışında hiçbirine bakma abi en iyi motoru en sağlam motoru bu td5 dedi, v8 leri sordum abi güçlüdür lakin arıza verir birde lpg taktırman lazım bagajın kapanır felan dedi,td5 temizinden bul ve al yıllarca kullan sorunsuzca dedi öyle korkutucu arızalarıda yok korkma felan dedi.Arkadaşlar değerli abilerim yaşım 34 öyle ağır şartlarda ofroad tutkum yok ( zaten istesemde bu tarz araca sahip olan arkadaşım yok dağda bayırda kalsam kurtaracak kimse yok ) arada sırada kamp yapmaya balık tutmaya gitmeye ve daha çok şehir içi kullanıma uygun olan td5 mi 2.5 td mi sizin tavsiyeleriniz ne yönde? sabırla okuyup cevap yazdığınız için şimdiden teşekkür ederim.