Burdan çıkıyormuyuz artık Süleyman?Yahu aç bi tane fake face hesabı gel gruba anlatalım
Burdan çıkıyormuyuz artık Süleyman?Yahu aç bi tane fake face hesabı gel gruba anlatalım
Yok abi çıkmıyoruzda konuları detaylı orda işliyoruz , daha kolay yaBurdan çıkıyormuyuz artık Süleyman?
Yahu Face kapalı benimYahu aç bi tane fake face hesabı gel gruba anlatalım
Merhaba,Merhaba,
Oncelikle iyi bayramlar herkese.
Arka tampon sag tarafi cok az kirilmis benden once. Bunun icin tum tampon degistirmeden bir cozum uretilebilir mi diye sorusturdum. Bazi kisiler bu kisma (fotograftaki) benzer siyah plastik yama diyecegim, benzer sekilde bir yapistirma yaptirmayi tavsiye etti. Hic farkedilmez, sadece kucuk alan nasilsa dediler. Zaten sadece plastik kismi kirik.
Ne dersiniz? Tavsiye eder misiniz? Yoksa eskisinden de mi beter olur? Stop lambasi saglam. Sadece plastik kismi kirik.Ekli dosyayı görüntüle 63167
Yeni bir arka tampon oldukca tuzluya patlayacak aksi takdirde. Ya da ozel demir tamponlar goruyorum satilik ilanlarinda. Offroad icin yaptirmislar, vinc icin yaptirmislar. Britpart'in video'larinda da goruyorum yeni tampon. Daha kucuk sanirim ama icinde plastik aksam yok, celik galiba.
Tavsiyeleriniz ne olur?
Cok tesekkurler,
Ferhat
Enkektör pulları değiştimi?
Beyin soketine yağ yürüyor enjektör kablolarından,oraya baktınızmı?[/QUOTE
16 senelik olup sorunsuz gezen araç söylesene bana?Ooo..sizlerin askerlik daha çok , boruydu, puldu, suydu, contaydi, ômür biter landa ariza bitmez yazdirin arka cama
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen,en kısa zamanda yeni neler neler yaptım fotoğrafları ile paylaşacağım...Sorunlarıyla bıktıran disco 2 yok..
.
Masraf etmeden bineyim lem buna benden sonraki uğraşsın banane diyen disco 2 kullanıcıları ve sorunlar zinciri araçları var ,onları kastediyorsanız haklısınız
Tamam Süleyman,bu yılbaşı tatilinde face halledim,oraya atacağım hepsini..Yaw orhan gelsene face , ortamı çok iyi...
Sen yeni mi gördün onu?Birkaç haftadır var.Şu sahibindende disco 2 ye 250 lira isteyen eleman burdamı acaba ...
Bi anlatsın bize ucuzmu sattık biz acaba arabayı