Herkese Merhaba, İlk problemim ile karşınızdayım. Yaklaşık 1,5 yıldır kullandığım aracım ile ilk arızamızı yaşamış olduk. Sabah eşimle evden çıktık. Neşe ile otoyolda seyahat ederken araç vites düşürdü. Aslında devir düşecek kadar rampa yoktu. Hemen dikkatimi çekti. Bir kaç dakika sonra dikiz aynasından duman gördüm. egzozdan geliyor sandım. Yavaşladım. duman azaldı ve durdum. Kontrol için indim ki aracın her tarafı yağ içinde. Yağ filtresi geldi aklıma. Motor kaputunu açtım. Sol tarafta yoğun yağ akmış ABS beyni hidrolik hazneleri yağ içinde. Sol teker iç taraf yağ içinde. Kontrol kontrol ve davam eden kontroller. Akan yağ motor yağı değil. Kokusu hidrolik gibi. Rengi kahverengi. Motor yağını kontrol ettim, normal. Derken radyatörün arasına falan bakarken ucu boş bir hortum gördüm. Muhtemelen şanzıman yağı boşaldı. Ki yağ şanzıman yağına benziyor. Allahtan işyerim yakındı. Personelleri çağırdım aracı çektik. Pazar olduğu için baktıramadım. Sorun ve çözüm önerileriniz nelerdir, tavsiyelerinize ihtiyacım var. Aracımızda şanzıman yağı soğutucusu var heralde. Buna giden hortum olabilir diye aklıma geliyor. Siz ne dersiniz?