Discovery 2 2.5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cuce98 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,425

cuce98

Yeni Üye
Öncelikle kendimi tanıtayım. Ankaradan cüneyt ben .Üniversite mezunuyum 30 yaşında evli ve bir kız çocugu babasıyım kendimize ait pastanemiz var çalışıp gidiyorum. Bir abimin tavsiyesi ile siteye üye oldum.Bu benim ilk mesajım olacak . Su an 1.8 otomatik bir passatım var üzerine katıp bir jeep almak istiyorum.(Sehir içi kullanımı ve hobi olarak piknikler ufak geziler falan)
Discovery 2.5 dizel 2001-2002 model 40 bin tl yekadar düşünüyorum. veya 2004-2005 sorento düşünüyorum. Tecrübesi olan abilerimden karar vermemde yardımcı olmalarını rica ederim.

Kia-Sorento_2003_3.jpg

Etiketler
discovery

Ynt: dıscovery 2 2.5

hoş geldin
ben yaklaşık 6-7 aydır üyeyim ve bütün mesajları büyük bir zevkle okuyorum ama 4*4 e ayıracak bütçem yok umarın istedigin bir an önce olur tekrar hoş geldin

fotograf zaten cevabı vermiş:smiley:
satacagınız zaman disco 2 nin daha az kaybı olacagını da dusunuyorum saygılarımla:smiley:
simdiden hayrlı olsun

Son yıllarda Türkiyenin en çok satılan arazi aracı Kia sorento.
Bir aracın 1. eli iyi olunca, 2. elide iyi oluyor.
Ama gerçekten arazi aracına bindiğinizi hissetmek istiyorsanız bende LR diyorum :smiley:

Selamlar
aramıza hosgeldiniz. Bence, aracın markasına karar vermeden once... bu arazi tasitindan beklentinizi belirlemeniz (eger belirlediyseniz de bizimle paylasmanizda) fayda var..

Yani, agirlikli olarak sehirici ve sadece piknik icin dusunuyorsaniz bence Kia'yi ciddi olarak dusunmelisiniz.. Hem modelik yuksek, hem de parcasinin daha ucuz olacagina inaniyorum...

Ama dogaya gitmek sizin icin oncelikli ise hic suphesiz LR dogru tercih olacaktir..

"bence" tabii.. reha

iki fotografın çekildikleri mekanlar zaten sizin beklentilerinizle kıyaslanıp tercih yapılabilir :smiley:

Disco benim her zaman tercihim olurdu. ama bu kişiden kişiye değişir... daha sıklıkla şehir içinde kullanılacaksa, Kia da olabilir.

şehide kullanıcaksan 4x4 almanın anlamı yokki, o paraya acayip konforlu binek otolar var. 4x4 alıyorsanda araziye gidebileni ordan da dönebilenini al bari almışken :smiley:

Tempus' Alıntı:
şehide kullanıcaksan 4x4 almanın anlamı yokki, o paraya acayip konforlu binek otolar var. 4x4 alıyorsanda araziye gidebileni ordan da dönebilenini al bari almışken :smiley:

Ama bizmkiler için sadece araziye kadar gider diyorlar ;D

Cevap yazan ve yazacak olan herkese tekrar teşekkürederim. Sahibinden.com dan bir kişi ile görüştüm aksam.Dıscovery sahibi bu arkadas 0.35 kurus yaktıgını (sehırıcınde)ve parçalarının ve bakımlarının passatdan pahalı olmadığını söyledi .Doğrumudur.

hsbasar' Alıntı:
Ama bizmkiler için sadece araziye kadar gider diyorlar ;D

Sizinki (eskisi) evet araziye giden bir araç. Sizinki (yenisi) ise araziye götüren ve getiren bir araç ;D

cuce98' Alıntı:
Cevap yazan ve yazacak olan herkese tekrar teşekkürederim. Sahibinden.com dan bir kişi ile görüştüm aksam.Dıscovery sahibi bu arkadas 0.35 kurus yaktıgını (sehırıcınde)ve parçalarının ve bakımlarının passatdan pahalı olmadığını söyledi .Doğrumudur.

Disco II Td5'den bahsediyoruz sanırım.

Bu durumda masrafının Passat'tan fazla olmadığını söylemek biraz görece olur. Masraf derken kullanım (yakıt) masrafı mı, periodik bakım masrafı mı yoksa arıza durumunda yedekparça işçilik masrafları mı kastediliyor?

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
mcanerf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR