Discovery 1 Aldım Nereler Yapabilirim.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nrlates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,538
Ynt: Discovery 1 Aldım Nereler Yapabilirim.

mansurvw' Alıntı:
Komşum hayırlı uğurlu olsun.

Çok güzel bir disco

artık bir tur verirsin.
Komşu teşekkürler.
Fakat nerden komşu hatırlayamadım.

Etiketler

Gökhan cığım mansur ismiyle bişey çağrışmadı valla.
Hiç aklıma gelmedi

Gerçi isminisde vw var ordan anlayabilirdim. ama neyse
İşte şimdi bi tur veririm. :smiley:

Nurullah abi, lastiklerde ilk 3 haneli rakam taban genisligini, sonraki 2 hane yanak yuksekligini, son 2 hane de jant ebadini simgeliyor.

Asagiya koyacagim linkte lastik secerken cap'ina bakacagin icin cap hesaplama ve iki lastigi karsilastirma secenegi var, umarim isine yarar :smiley: disco'yu arazide gormek icin sabirsizlaniyoruz :smiley:

http://www.lastik724.com/lastikhesaplama.aspx

Sağol Sinacığım bu bilgi çok işe yarayacak. Neye göre lastik seçmem gerektiğini bilmiyorudum.

Gökhan cığım araç bu gün bitiyor ama yarın sabah alıcam. Hafta sonu inceleriz.

Disco'nuz hayırlı olsun. Ben de Defender'i sattıktan sonra Disco alma niyetindeydin ve kafamdaki projede lastikleri 235/85/16 (31") olarak planlamıştım.
Bu ölçüde lastik için 2" yükseltme ve arka çamurlukların ucunu azıcım (2 cm kadar) kesmek gerekiyordu. Hatta bazı yurtdışı forumlarda buna "Camel cut" adını verdiklerini görmüştüm.

Herkese teşekkürler.
Yükseltme işi tamam. Ancak lastikleri henüz alamadım.
Bende 235 85 16 BF Goodrich AT lastik düşünüyorum.
Sanırım dedeginiz gibi arka çamurluklardan biraz traşlamak gerekecek.
Lastikleri takınca bakıcam artık.
Bu arada Lastik arıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,856
Kayıtlı Üye Sayımız
166,652
Kaydolan Son Üyemiz
ayeser

Çevrimiçi üyeler

Geri