BAG
bayramaliguler34
TEŞEkkür ederim peki bana bu tarz böyle rakamlara yakın böyle hir araç öneriniz olurmu
Başına bela almak istiyosan al , ucuz eti. Yahnisi muhabbeti
Teşekkür ederim çok sağolun tekrar
Bu araç hakkında bir kaç kişiden fazla bilgi aldım sanayiden çıkamazsın ve malzeme pahalı seni çok üzer uzun yol yapamazsın dediler bu konu doğrumu bu araç hakkında
Araç discovery 1 değilmi benmi yanlış ilana baktım?Paylaştığınız araç da hiç bir sıkıntı yoktur yazılan her şey doğrudur ucuz etin yahnisi olayı bu araç için geçerli değil dir az fiyat her zaman yahni değildir
Bunu alıp kullanmadan öğrenemezsinizMesela nasıl bir bela?Biraz açıklar mısınız?
Dostum sen kaşınıyorsun anlaşılanHayırlısı inşallah
Sanırım paylaşılan arabada ki açıklamaları okumadınız.Araç discovery 1 değilmi benmi yanlış ilana baktım?
Hiçbir sıkıntısı yoktur derken?
Hadi motor td5 değil motorla ilgili sıkıntıları kenara koyduk ki benzinlinin hiç sorunu yokmu yani, eskimişlik sorunları çığ olur, lpg sorunları kanser eder
Hani komple elden geçirilmiş bi araç olur fiyatıda ona göre olur öyle bi durumda yok
Neye göre hiç sıkıntısız araç dediniz
Yeterli bir açıklama olmuş.Buna 30 değil 3 bin lira bile masraf edilmeyecek benim o rakama satmam mı hata yoksa td5 lerin faiş fiyatlara satılmasımı hata biraz irdelemek lazım.Sanırım paylaşılan arabada ki açıklamaları okumadınız.
Sıfır motor yaptırdım 12 bin km oldu 8 -9 bin lira harcadım
Ayrıca şanzıman debriyaj aksamı komple 4000 liraya sıfır gibi yapıldı (Low 2 garaj Ayhan usta)
İci komple bakımdan geçti her şeyi çalışır vaziyette demiş ve bildiğim araç sahibini de tanırım
Bunu alıp kullanmadan öğrenemezsiniz dediğiniz kişi de bu arabanın sahibi zaten aynı araç dan bende de var saygılarım la
Sanırım paylaşılan arabada ki açıklamaları okumadınız.
Sıfır motor yaptırdım 12 bin km oldu 8 -9 bin lira harcadım
Ayrıca şanzıman debriyaj aksamı komple 4000 liraya sıfır gibi yapıldı (Low 2 garaj Ayhan usta)
İci komple bakımdan geçti her şeyi çalışır vaziyette demiş ve bildiğim araç sahibini de tanırım
Bunu alıp kullanmadan öğrenemezsiniz dediğiniz kişi de bu arabanın sahibi zaten aynı araç dan bende de var saygılarım la