Direksiyondaki boşluk

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan montero 3.5 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,651

montero 3.5

Ana Kamp
1996 xj aracımın direksiyonunda biraz boşluk var. Bu araçların direksiyon kutusunun tamiri var mıdır? Bu işin ustası istanbulda kimdir? Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Etiketler
Ynt: Direksiyondaki boşluk

Cok mesakatli bir is degil,takim contasinin yenisini al ama kacirma yapmasin sonra 2 kere iscilik yapma 100 liraydi diye hatirliyorum.nerdesin ona gire usta soyliyim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nerden biliyosun direksiyon kutusunda bosluk oldugunu ? Rot baslarina direksiyon amortisorune rot koluna vs alt duzeni bi kontrol et once en son care direksiyon kutusunu acmak olmali diye dusunuyorum.direk kafadan en pahali cozume gitme,diger ihtimallere bak belki oralardan olabilir

Ayrica madem kibristasin bu parcalarin hepsini ebay den getirt size cok ucuza gelir diye dusunuyorum.bizim icin bulunmaz nimet orasi orda yasio olsam yaptigim araba dillere destan olurdu heralde :smiley:

Aracı ön düzenciye götürüp kontrol ettirdim sadece kutuda boşluk var dedi. Rot başı rot kolları burçlar hiç bir şey yok dedi. Direksiyon amortisörüde yeni değişmiş. Ama şöylede bir durum var. Direksiyonu olduğu yerde sağa sola hareket ettiriyorum tekerlekler hemen tepki veriyor. Sanki çok bir boşluk yokmuş gibi geliyor bana.

Ynt: Direksiyondaki Boşluk

3 adet Jeep'im oldu, direksiyonlarının ilk bir kaç cmsinde hepsinde hissiyatsızlık vardı. Boşluk gibi geliyor insana ama eğer sürerken sorun çıkarmıyorsa alışıyorsunuz, alt takım sağlam aldıktan sonra direksiyon kutusunu açtırıp milyarlar dökmenin lüzumu yok bu olay için kanımca.. Eski mercedeslerde de direksiyonlar böyledir çoğunda :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
merceuriii

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR