serdaragdas' Alıntı:Araba gayet güzel ve temiz gözüktü gözüme ,
Sadece tavan barları biraz eğilmiş dedim vatandaşa,
Sorun değil abi tenekeci ahmet usta düzeltti siz sanayide birdaha elden geçirtirsiniz dediler.
Son fiyat nedir dedim
7,5 ver dediler araba senin bende bankadan parayı havale yaptırdım.Bu yazıları şimdi görüyorum.
eyvahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kaçtı bana(((((((((((
7.5 çok vermişsiniz,bana 5 e bırakmışlardıserdaragdas' Alıntı:Araba gayet güzel ve temiz gözüktü gözüme ,
Sadece tavan barları biraz eğilmiş dedim vatandaşa,
Sorun değil abi tenekeci ahmet usta düzeltti siz sanayide birdaha elden geçirtirsiniz dediler.
Son fiyat nedir dedim
7,5 ver dediler araba senin bende bankadan parayı havale yaptırdım.Bu yazıları şimdi görüyorum.
eyvahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kaçtı bana(((((((((((
ATATÜRKÇÜ' Alıntı:Değerli arkadaşlar
Bu konu çok irdelendi ben o arabayı baktım sahibiyle görüştüm. Bu konuyu açan arkadaşın ağzından yaygara yapıp duruyoruz ama karşı taraf öyle demiyor. Dediklerine göre arkadaş arabayı almış satışını almamış yıllarca üzerine bandrol borçları gelmiş ilk sahibine haciz gelmiş adamın ve aracı zorla geri almışlar. Arabanın başından geçen kaza abartıldığı kadar değil yani yaygarayı koparan arkadaş da kuyruk acısı var. Ben aracı maslak sanayisinde Anıl otoya götürdüm dostlarım motoru dinledi şanzumana bakıldı oradan şaseciye götürdüm milim hata çıkmadı kupasında ki bozukluklar da dert edilecek mevzular değil aracın torpidosunda kırıklar var teybin olduğu yerlerde expertizde birçok araçdan iyidir yani kendi defender ımı satarsam o aracı düşünürüm.
Gözlerime mi inanayım işkembeden yazılanlaramı.
saygılar sunarım
satıcının aracı satarken uslubunu dinledinizmi ki bu yazıyı yazıyorsunuz,araç yıllarca önce alınmış bir araç degil ,geçen sene ilanı vadı aracı alıp takla atmışlar motor dahi yerinden çıkmış aracın tavanı, direkleri,kapı menteşe yerleri ,torpidosu berbat durumda ,motor aksamının çogu yeri telle plastik cırtlarla tutturulmuş durumda ,ben aracı görmeye gittigimde takla atmış dedigimde bu arazi aracı çalılara dallara sürtmüş dendi,ama adam derki abi kaza yaptık böyle oldu fiyatta 15.000 o zaman kimse sıkıntı yapmaz ,millet uzaklardan araca bakmaya geliyor ve fiyasko ,ama işin doğrusu yalan söylemekse ona dyeceğim brşey yok...ATATÜRKÇÜ' Alıntı:Değerli arkadaşlar
Bu konu çok irdelendi ben o arabayı baktım sahibiyle görüştüm. Bu konuyu açan arkadaşın ağzından yaygara yapıp duruyoruz ama karşı taraf öyle demiyor. Dediklerine göre arkadaş arabayı almış satışını almamış yıllarca üzerine bandrol borçları gelmiş ilk sahibine haciz gelmiş adamın ve aracı zorla geri almışlar. Arabanın başından geçen kaza abartıldığı kadar değil yani yaygarayı koparan arkadaş da kuyruk acısı var. Ben aracı maslak sanayisinde Anıl otoya götürdüm dostlarım motoru dinledi şanzumana bakıldı oradan şaseciye götürdüm milim hata çıkmadı kupasında ki bozukluklar da dert edilecek mevzular değil aracın torpidosunda kırıklar var teybin olduğu yerlerde expertizde birçok araçdan iyidir yani kendi defender ımı satarsam o aracı düşünürüm.
Gözlerime mi inanayım işkembeden yazılanlaramı.
saygılar sunarım