.
Levent bey unutmak istediğinizi düşündüğüm bu tatsız olay için geç de olsa geçmiş olsun.
Yine de izninizle birkaç sorum olacaktı.
Açıklamalarınız belki bazılarımız için yararlı olabilirdi ?
* Türkcell’in gönderdim dediği, sanırım ağ değişikliği ve ücret ile ilgili mesajı gerçekten aldınız mı ?
Ben her Yunanistan‘a girişimde hem telefon şirketimden hem de Yunanistan’dan mesaj alıyorum.
* Konum tuşunuz açık mıydı ? Bu durumda nerede olduğunuzun bilgisi zaten onlarda olmalı. (Kaliforniya’daki Google bile sizin nerede olduğunuzu, hatta ne yaptığınızı bile biliyor)
Tabi yurtdışı hizmet alınımı, diğer konularda olduğu gibi, bilgi dahilinde olmak şartıyla yine de olası.
* Faturada telefon ve internet kullanımınız ayrı ve detaylı olarak işlenmiş mi ?
* Telefonunuz otomatik sistem ve uygulama güncellemelerine kapalı mıydı ?
* Türkcell’in roaming olasılığını iptal etmenize veya sınırlamanıza olanak verdiği üzerine bilginiz var mı ? (AB benzeri yasal bir düzenleme olmadığı müddetçe, telefon şirketlerinin bu olasılığı kendiliğinden sunmasını beklemek, fazla iyimser bir yaklaşım olmalı)
* Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurmayı düşünüyor musunuz ?
e-Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz.
Komşu ülke telefon şirketlerinin pahalı güçlü verici seçimiyle uğraşmak yerine hepsinin ücret politikalarını benzer tarzda düzenlemeleri daha kolaylarına gelmeli ? Üstelik iki hafta evvel Yunan şirketlerinin kendi alanlarında hatta Neos Marmaras gibi şehir içlerinde bile sinyal çekmeyen yerlerini bizzat yaşadım. Bizleri kırpmayı düşünmeden önce daha yoğun oraları düzenlemeleri akla daha yakın olmalı ?
Sonuçta iki şirketin de durumdan kazaçlı çıktığı düşünülürse, bunun için beraberce oturmalarına bile gerek olmamalı diye tahmin ediyorum.
Bence, Yunan ve Türk hükümetleri ortak çıkar için bu şirketleri örnek almalı.
Birkaç sene evvel, Sırbistan’dan Almanya ile sadece üç dört dakika konuşmak için bile ~10 € verdiğimi hatırlıyorum.
Tabi yurtiçi bağlantılarını da bu tarifeden ödemek çok can sıkıcı..
İstisnasız bütün telefon şirketleri kendi alanlarındaki yabancı kullanıcıları, vuruşunun hesabı sorulmayan “başı boş vahşi” olarak görüyor olmalı ?