Dikkat Edilmesi Gereken Teferruatlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dadak_e Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,941

dadak_e

Ana Kamp
beyler bi land sahibi olma isteği içindeyim su anda elimde lada niva 1.7 var vede parça sorunu yok vede arzide bırakmıyacağına emin bi şekilde meralara çıkıyorum

araç ihalelerinden bi araç sahiplenmeyi düşünüyorum
yalnız landları alırken dikkat etmemiz gereken hususlar neler ilk önce aracı alıp yavaş yavaş bütçem el verdikçe yaptırmayı düşünüyorum
arıza yapan parçaları neler genelde
parça fiyatları yüksekmi
bunlar enjeksiyonlumu
parça bulunmada sorun yaşanıyormu

simdiden yorumlarınız için tşk ler

Etiketler
Ynt: Dikkat Edilmesi Gereken Teferruatlar

merhaba emre bey
konu hakkında daha bilgili arkadaşlarda yardımcı olacaklardır bende bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım öncelikle şanzıman,difransiyel ve şase de sorun yoksa diğer parçaların tamiri sorun olmaz diye düşünüyorum ; parça fiyatlarına gelince bence usta fiyatları parça fiyatlarından daha pahalı ;D ; parça bulmada sorun yaşanmıyor zaten öyle bir sorun olduğunda farklı illerdeki arkadaşlar yardımcı olabiliyor

landların mekanik olarak değilde kaporta açısımdan daha düzgün olanının bakılması daha iyi olur çünkü motor ve şanzıman parçaları kaporta parçalarına göre daha ucuz mekaniğin çıkması oldukça bol fakat kaportanın neredeyse yok

nailox41' Alıntı:
landların mekanik olarak değilde kaporta açısımdan daha düzgün olanının bakılması daha iyi olur çünkü motor ve şanzıman parçaları kaporta parçalarına göre daha ucuz mekaniğin çıkması oldukça bol fakat kaportanın neredeyse yok

Bu konuda sıze katılıyorum bır kapı sacı bıle bastırmak ne kadar pahallı....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR