Dikkat....! Bu Bir Uyarıdır..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cygnet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,813

cygnet

Kamp I
Arkadaşlar merhaba.

Motokaravan yaptırırken veya motokaravanınızda tadilat yaptırırken / kendiniz yaparken eğer mutfak evye+ocak seti alımı için www.denizdukkani.com web sitesinden alış veriş yapmaya gerek duyarsanız alacağınız ürünü hemen internetten sipariş vermeyin...
Çünkü (yaşadığım olayı naklediyorum) web sitesinde gördüğünüz ürün aslı ile birebir uyuşmuyor...Ya bir parçası eksik veya farklı bir kusuru var...Resimde gördüğünüz ürün için yetkili kişiyi arayın ve sorup soruşturun , sonra istediğiniz gibiyse sipariş formunu doldurun.
Ben motokaravanımda ki mutfak evye+ocak setini yenilemek üzere web sitelerine girdim..Ürünü koydukları resime bakarak , beğendim ve parasını kredi kartımla ödeyip siparişi gerçekleştirdim.
Ertesi gün ürün geldi..Kutuyu açtım ve içinden evyenin musluğunun olmadığını gördüm..
Firmayı aradım..Bana resmin hatalı olduğunu söyleyip kıvırmaya başladılar.
Extra bir fiyatla musluk teklif ettiler..

Firmayı her aradığımda hep farklı kişiler karşıma çıktı..Demek ki bir çok eleman çalışıyor ve birçoğu sattıkları ürünün içeriğinden haberi bile yok..Olan müşteriye oluyor..
Zaman kaybı , para kaybı ve sinir..

Bir kaç TL fazla para verin ve daha sağlam , ne sattığını iyi bilen firmalardan alış veriş yapın...
Hiç değilse asabınız bozulmaz.

Etiketler
dikkat

Ynt: Dikkat....! Bu Bir Uyarıdır..

Değerli paylaşımınız için teşekkürler iade şansınız yokmu acaba internetten alışveriş rahat ama kültürü malesef bizde (satıcı ) yokkkkkkk

İnternet üzerinden yapılan alışverişler de koşulsuz iade imkanı var diye biliyorum.
Kargoyu teslim aldıktan sonra , kaç gün için geçerli bilmiyorum, 1 ay diyen var 7 gün diyen var, hukuksal olarak kaç gün bilen varsa lütfen bilgilendirsin.

Uyarınız için teşekkürler . bu şekildeki olumsuzlukları paylaşmak çok önemli zira burda bulunma nedenlerimizden birside paylaşım,
hassasiyetiniz için tekrar teşekkürler.

Ürünü iade etme imkanım vardı ama ben bunu monte edecek ustam ile ptesi günü için randevulaşmıştım...Bu nedenle iade edip yenisinin peşinde zaman kaybetmek istemedim.

Hadiseden sonra aklıma satış müdürünü aramak ve elemanının teklifini tartışmak geldi.
Aradım..Kendisi çok anlayışlı çıktı...Hatanın tümüyle kendilerine (yalnış resim koymaları) olduğunu ve telafi edeceğini söyleyerek kesin bir sonuca ulaşmak için benden zaman istedi...Ben de 15 dk sonra tekrar aradım.
Musluğu temin eden firmanın İstanbulda olduğunu , onlarla konuştuğunu , fiyatının onlara gelişinin bile 144 TL olduğunu ama benden ya bu bedeli (ben verirsem) alacaklarını , ödemezsem de bedelsiz göndereceklerini söyleyip , olumlu bir yaklaşım içinde bulundu..

Musluk bugün adresime geldi ve ben tek kuruş bile ödemedim..
Satış müdürü olan kişiye (adını almadığım için hitab edemiyorum) teşekkür ederim.

Sizler yine de intenetten alış veriş yaparken çok dikkat edin..
Ben sonuçta sevindim , siz sevinemeyebilirsiniz :smiley:

sn.Cygnet, olumsuz başlamış olan alışverişinizin tatlıya bağlanması hoş bir durum. Alış-verişlerde her zaman böyle durumlarla karşılaşılabiliyor. Alış veriş anında dikkatli olmak dışında, sonrasında bir sıkıntıyla karşılaşılırsa nasıl hareket etmek gerektiğini bilmek de önemli bir nokta. Siz doğru hareket ederek problemi çözmüşsünüz.

cygnet' Alıntı:
Ürünü iade etme imkanım vardı ama ben bunu monte edecek ustam ile ptesi günü için randevulaşmıştım...Bu nedenle iade edip yenisinin peşinde zaman kaybetmek istemedim.

Hadiseden sonra aklıma satış müdürünü aramak ve elemanının teklifini tartışmak geldi.
Aradım..Kendisi çok anlayışlı çıktı...Hatanın tümüyle kendilerine (yalnış resim koymaları) olduğunu ve telafi edeceğini söyleyerek kesin bir sonuca ulaşmak için benden zaman istedi...Ben de 15 dk sonra tekrar aradım.
Musluğu temin eden firmanın İstanbulda olduğunu , onlarla konuştuğunu , fiyatının onlara gelişinin bile 144 TL olduğunu ama benden ya bu bedeli (ben verirsem) alacaklarını , ödemezsem de bedelsiz göndereceklerini söyleyip , olumlu bir yaklaşım içinde bulundu..

Musluk bugün adresime geldi ve ben tek kuruş bile ödemedim..
Satış müdürü olan kişiye (adını almadığım için hitab edemiyorum) teşekkür ederim.

Sizler yine de intenetten alış veriş yaparken çok dikkat edin..
Ben sonuçta sevindim , siz sevinemeyebilirsiniz :smiley:

Sayın Cygnet.
Başın dan beri ben de olayın takibindeydim, ve adı gecen firmadan alışveriş yapmış biri olarak hayretle takipdeydim.
Bana göre kurumsal bir firmaydı ve böyle bir müşteri memnuniyetsizliği yapmazlardı.
Kendilerinin alınan ama benim almadığım bir ürünü tam olarak 9 ay geçmesine rağmen arızalanınca yenisi ve bir üst modeliyle hemen değiştirmişler, üstelik kargo parasını bile kendileri ödemişlerdi.
Sayenizde adı gecen www.denizdukkani.com adlı isteye bir kere daha teşekkür ederim.

Olumlu ve olumsuz yönleri ile güzel bir paylaşım.
Sonucun müşteri odaklı memnuniyetle tamamlanmış olması sevindirici...

Ben de, kimi alışverişlerimde gelen ürünün beklentimi karşılamaması nedeniyle, tanıdık bir malzemenin bire bir aynısını alıyor olduğumdan emin olmadığım sürece, internet siparişi vermiyorum.

Ben de olayı hayretle karşıladım.
Epey çok alışveriş yaptım, gerek gelen mallardan,gerek geliş süresi
ve ödeme kolaylıklarından ve gerekse satış elemanlarının samimi alakalarından
çok memnun kaldım her defasında.

Ama arkadaşımıza çok büyük bir şansızlık denk gelmiş.
Ama şükür ki, telafi edilmiş, arkadaşımız da sonunda memnun kalmış.
Müessese olmak böyle oluyor, yapılan hata mutlaka ve özür diliyerek telafi edilmeli.

Ben bu müesseseyi hararetle tavsiye ediyorum, alışverişlerimden çok memnunum.

Denizdukkanindan ben de alışveriş yaptim. Izmir de olmasina ragmen İstanbul'dan ürün aldim. Ben de tavsiye ederim. Çok ilgililerdi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR