Diferansiyel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cezan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,959

cezan

Kamp II
Yer
ordu
Web
www.cezan.com.tr
ön ve arka takım olarak satılık.önl çift pistonlu arkalar tek pistonu disk fren.range rover classic den cıkma.2000 tl
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

IMG_6150.jpg

IMG_6152.jpg

IMG_6154.jpg

Etiketler

Ynt: Diferansiyel

Difler aksları kac fireze dişli oranları nedir

merakımdan soruyorum neden satıyorsunuz..orjinal defransiyelinden ne kadar geniş? satınca ne takacaksınız?

13 46 diye biliyorum oranını ancak 10*47 ayna mahrutileride var piyasada ve cok ucuz amerikanlara göre. arka kovan biraz sagda bu serilerde ,benım aracımda saft zaten cok kısa ortalamadan kurtarmıyor o yuzden satıyorum .

Merhaba,
Benim LR series 3 aracım var makaslı bu difransiyelleri kullanabilirmiyim,
cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
İyi günler

aracınızı yaylı yapacaksanız iş bilen bir demircide üst kep yaptırmanız yeterli olacaktır..yok eger makaslı kullanmaya devam edecekseniz diff üzerindeki yay kısımlarını taşlamanız gerekir.uyar ama neticede..

CJ8 den biraz daha geniş tam olarak ölcmedim ,avantajı cok 4 frenide disk ancak kovan bir parca sag tarafda ve benım saftım cok kısa mesafe kurtarmadı ,uzerınde tadılet yapmakda ıstemediğim için satıyorum ..

Hangi şehirdesiniz? Bilya, keçe, balata durumları nasıl difransiyelde?

Teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR