Dev Pajero

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ladikoffroad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,779

Etiketler
Ynt: Dev Pajero

tavan üstü çadırları türkiyede yapanlar var eski transporter ve nissanlara takanları görmüştüm hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama outdoor malzemesi satan bir sitedede denk gelmiştim

Pajero çok güzel, hatta kelimeler yetersiz kalmakta, lakin şu tavan üzeri çadır pek güzel. Arabama olan tutkumdan mıdır nedir içinde de kasasında da kendimi pek bi güvende hissediyorum. Yere inip çadır kurmaktansa bu alternatif düşünülebilir. Çamur, lastiklerde iyi de çadır içinde hiz haz etmiyorum. :smiley:

huzzik' Alıntı:
tavan üstü çadırları türkiyede yapanlar var eski transporter ve nissanlara takanları görmüştüm hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama outdoor malzemesi satan bir sitedede denk gelmiştim

sitede örnekleri var link aradım ama bulamadım yapan firma var yani dikkatli aransa bulunur,

merhaba;
birgün lazım olacak diye bir kenara yazmıştım
türkiyede bu ürünleri satan sitenin linki aşağıda:
http://www.thulepartner.com/default.asp?islem=auto

cihangirt,

link için teşekkürler, şahsen işime yarayacak. Bu gibi linklerin hatta varsa Türkiye'deki oluşumlarıyla ilgili bilgilerin paylaşılması işleri çok kolaylaştırıyor her konuda.

Selamlar

----
Arkadaşlar Thule ile irtibat kurup bilgi aldım. Resimdeki gibi bir ekipman bağlantı ekipmanları hariç 5000-6000 TL arası. Araç uygunsa problem yok ama değilse bağlantılar için de 800-1000 TL arası ayırmak gerekiyor. Rakamlar kaliteyle orantılıdır diye düşünsem de bana biraz fazla geldi. Avcılık, dağcılık ve kamp malzemelerinde ithalatçının pençesinden kurtulup kaliteli yerli, uygun rakamlı ürün bulmak ne kadar zor. :( Hatta imkansız. Neyse biraz daha ders çalışayım konuyu da dağıtmamak lazım. Uygun bir başlık altında vardır bu tartışma yoksa da açar çeşitlerini dökeriz burada isteyen değerlendirir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,629
Kaydolan Son Üyemiz
ilyasharem

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR