Deretepe Dağcılık; Kavaklıdere - Nif Kulübe Kamp Yeri Doğa Yürüyüşü (03.05.2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,887

TezMertek

Zirve
Yer
İzmir
Merhaba Arkadaşlar ,

İzmir'den yakın arkadaşım Mihrican BAL, üyesi olduğu Yeniyüksektepe Kültür Derneğinden arkadaşlarını Kavaklıdere Köyü yakınlarında ki Nif Külübe kamp yerine götürmeyi arzu ettiğini ve parkuru biliyorsam ona öğretmemi rica edince vaktim de uygun olunca hay hay dedim.

Vee yeni bir Kentkart ile TREKKİNG etkinliği yapmış olduk.

Buyrun Fotoğraflar.

NifKulbe004.jpg

NifKulbe005.jpg

NifKulbe006.jpg

NifKulbe007.jpg

NifKulbe008.jpg

Etiketler

Ynt: Deretepe Dağcılık; Kavaklıdere - Nif Kulübe Kamp Yeri Doğa Yürüyüşü (03.05.2008)

Kavaklıdere Köyü - Nif Külübe Kamp yeri
NifKulbe014.jpg

Kamp yerine ulaştığımız da gördüğümüz çadırlara şaşırdık. Malzemelerini ortaya yığmışlar ama ortalıkta kimsecikler yoktu.
Az sonra çadırların sahibi gelince daha da şaşırdık.
Arkadaşımız Yavuz Kemal ARGÜZ, komşularını toplamış arabalar ile kamp atmaya gelmişler.
Dağ yolu kamp alanına sadece 100 metre mesafede.
Kavaklıdere Köyüne ise 7 km.
Patikalar ile geldiğimizin yolun uzunluğu ise GPS kayıtlarına göre sadece 4 km. (Köy meydanından)

NifKulbe015.jpg

NifKulbe016.jpg

NifKulbe017.jpg

NifKulbe018.jpg

Ynt: Deretepe Dağcılık; Kavaklıdere - Nif Kulübe Kamp Yeri Doğa Yürüyüşü (03.05.2008)

Red Kit'in köpekleri çoğalmış.
3 adet Rintintin vardı bir bahçede.
Uysal uysal duran köpecikler kamerayı görünce başladılar havlamaya.:smiley:
NifKulbe027.jpg

Kavaklıdere köyüne giden dağ yolu.
Çevrede çok sayıda villa olduğu için hayli kaliteli bir yol.
Askeri üssü saymıyorum bile. :smiley:
NifKulbe028.jpg

Kentkart ile TREKKİNG etkinliğimizin sonu.
Paşa paşa bizi bekleyen belediye otobüslerimiz.
Ahh bir de Bornova Metro son durağa ulaşırken katırcı treni gibi yolda ki diğer köylere uğramasa. :(
NifKulbe029.jpg

Yine de temposuna güvenen ve otobüslerde geçecek zamana okey diyen Doğa Yürüyüşçüleri için çok ucuza malolan bir Doğa Yürüyüşü formatı.
Bize maliyeti kişi başı sadece 2,4 lira idi.
Hoş bana Bedava. ;D

İzmir'den Selam ve Sevgilerle,

Öz Murat ,

yine bensiz yine bensiz:smiley:

Kimine ballı lokma tatlısı ,
Kimine tavuk suyu çorbası.

:smiley:

Sağolun Bülent Bey.

Toplamda 9 km.cik yürüdüğümüz için hiç zorlanmadık.
Kamp yükü ile kamp atmaya bile gidilir rahat rahat.

4 km.lik yol ne ki.?

Çadırları görünce nasıl kamp yapasım geldi Murat :D

Fotoğraflar harika , kanyon görüntülerine bayıldım, pazar olmazsa cumartesi yürürüm diyorsun :D çokda iyi ediyorsun :D

Benden kaçmaz.
Mihrican da hafta içi aramıştı.

Pazar sınav görevim olmasaydı bu sefer Gaziemir de olurdum.
Çift mesai yapardım bu hafta.

Resimler eklediğin tüm resimler gibi içine girilmek istenecek kadar doğal ve davetkar..Ama sofra resmi göremedim bu sefer hüzün doldum...sanatsal çalışmalarının devamını bekliyorum büyük bir heycanla :D

Hale USMANBAŞ
İstanbul

kozmikyeşil' Alıntı:
Resimler eklediğin tüm resimler gibi içine girilmek istenecek kadar doğal ve davetkar..Ama sofra resmi göremedim bu sefer hüzün doldum...sanatsal çalışmalarının devamını bekliyorum büyük bir heycanla :D

Hale USMANBAŞ -
İstanbul

Bu etkinliğe saat 14:00 de otobüse binerek başlamıştık Mihrican ile ,
14:40 da köye varmış kısa bir hazırlıktan sonra 14:50 de yürümeye başlamıştık.
Kamp yerine 16:30 da ulaştık.
Her ikimiz de öğlen yemeğini İzmir'de iken yemiş olduğumuz için Felsefemize ait sofra kuramadım.
Sadece Mihrican'ın ekmek yapma makinesi ile yaratmış olduğu Cevizli Kek ile yolda biraz karbonhidrat takviyesi yapmıştık bünyemize.

Sanatsal çalışmalarımıza yaz sezonu dolayısı ile ara vereceğim büyük ihtimalle.
:(
Gezenbilir.com'dan özel arkadaşlarla yapacağımız kamp etkinliklerinde ki yemek felsefemizin çalışmalarını paylaşmaktan büyük mutluluk duyarım.
Sevgiler.

Merhaba Arkadaşlar ,

İzmir'de Mihrican arkadaşımızın aynı parkurda 04.05.2008 Pazar günü yapmış olduğu fotoğrafları da burada sizlerle paylaşıyorum.

8 adetten daha fazla fotoğraf olsaydı ayrı bir konu olarak açardım.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
Zazizizo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR