Deretepe Dağcılık; Gaziemir,Trazlı - Balçova Barajı Doğa Yürüyüşü(02 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,870
Ynt: Deretepe Dağcılık; Gaziemir,Trazlı - Balçova Barajı Doğa Yürüyüşü(02 Kasım 2008)

PB027966.jpg

PB027967.jpg

PB027969.jpg

Etiketler
Ynt: Deretepe Dağcılık; Gaziemir,Trazlı - Balçova Barajı Doğa Yürüyüşü(02 Kasım 2008)

emeği geçen herkesin ellerine sağlık...
bizimde ayaklarımıza... :smiley:

herkese çok tşk.ediyorum.harika bir gundu( :p )
bu arada ben bu olaya baya kafayı taktım harikaymış yaaa...tek sorun ekip lideri :p bir dahaki yürüyüşe yada bir sonrakine iddia ediyorum ondan daha başarılı olabilirim.benim patikalarıma bayılacaksınız(reklam için 10000ytl ayırdım)Murat basının caresine bak bence kendine yeni bir ekip bul :p yerinde gözüm var.

;D
Davulun sesi uzaktan hoş gelir Gül.
Buyur kur bakalım ekibini :smiley:
Parkurları öğrenmek he deyince olmuyor.
Olsa idi herkes dağ rehberi olurdu.

kıskanç Murat:smiley:)

:p
Hayatında sadece bir kere yürümüş arkadaşımızın cümlesine bakar mısınız.?

Gül sen böyle ıslanmayı göze alıyorsan senin patikalarını dört göz ile bekliyoruM.

Termal-Behzat018.jpg

Sadece günlük güneşlik hava da değil. Her koşulda doğa yürüyüşü yapmalısın.
;D

Ya da şöyle ;

Termal-Behzat019-1.jpg

sagnaktada kardada dere tepe düz önemli olan benim istemem.isteyince insan herseyi basarır bunu biliyorum hatta ispatladım bile.beni karla yagmurla korkutamazsınki:p demirden korkan trene binmez:D

Rehberimiz Gül.
Rehberimiz Gül.

Kar dedinde aklıma geldi.
PHOT0077.jpg

;D

ahh evet yıllar önceydi sivasta yasamıştım bu karı.yalnız dıkkat etmek gerek havalar yumuşayınca boyle rahat basılmaz bazı yerler hafiften erir ve bastıgın yere dıkkat etmezsen küt diye dizin karların dibine gömülüverir:D(peh beeee..bende nelerde bilirmişim:pp)

Slm Murat ,
Fotolar süper bence ,
Eh biraz bulanık mı ne ?
Yoksa ben mi bulanık görüyorum
Neyse haftaya görüşürüz.
Bu hafta size iyi yürüyüşler.

Not: Mesaj Moderatör tarafından düzenlenmiştir.Tamamen büyük harfler ile mesaj yazılmaması rica olunur.

Bedia da gezenbilire ilk mesajını attı :smiley:
hayırlı uğurlu olsun :smiley:

Merhaba arkadaşlar, bu hafta uzağım buralardan, geri gelince fotoğraflarımı da yüklerim, hikayeler de düzerim fotoğraflara :smiley: kendinize iyi bakın. Deretepecilere pazar günkü gezi için şimdiden iyi eğlenceler ve kampa gidecek olan Nuran ve Firdevs'e de iyi bir kamp diliyorum. Kendinize iyi bakın.

Teşekkürler Yılmaz kankaaa :smiley: Özleyeceğiz seni :smiley: Sana da iyi gezmelerr...

teşekkürler Yılmaz sana da iyi gezdirmeler :smiley:

İyi kamp dileklerin için teşekkürler Yılmaz.
Fotoğraflarını ve yazılarını bekliyoruz.
Sanada misafirlerinle birlikte iyi eğlenceler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR