Deretepe Dağcılık; Gaziemir, Trazlı - Balçova Barajı Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,161
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Deretepe Dağcılık; Gaziemir, Trazlı - Balçova Barajı Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008)

evet geziye gelenlerin sayısı artmaya başladı :smiley:

Ynt: Deretepe Dağcılık; Gaziemir, Trazlı - Balçova Barajı Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008)

Katılımcılar ;
1. Buğra
2. Gül
3. matiate
4. umudayaşam(Firdevs)
5. nurr(Nuran)
6. TezzMertek (Murat)
7.
8.

kactımkine:p

şimdi tam olarak nerede buluşacağız
bizi bi bilgilendirirmisin Murat cığım :smiley:

Buğra,
Sen Göztepeden 169'a binip Alsancak Devlet hastanesi önünde inmelisin.
Alsancak Camiine doğru yürüyerek 07:50 de bizimle buluşabilirsin.
Ya da Konak'a gelip oradan 152'ye binmen gerekecek. Tabii sefer sıklığı fazla değil.!
Evka -7'ye de binebilirsin.
;)

Buğra hala nasıl geleceğini soruyorsun :smiley:
pes diyorum sana :smiley:

Murat ben Firdevse gideceğim birlikte Gaziemire geleceğiz.

Tamam sorun değil.
Gaziemir Tansaş'ı geçtikten sonra yolun sağında İş Bankası var. Onu geçtiğiniz an ilk durakta inin.
50 metre sonra Gaziemir meydan geliyor. Bir sonra ki durak 200-250 metre daha içeride kalıyor.
Demedi demeyin , Boyozların soğumasına fırsat vermeyin.
Meydanda kahvaltı yapacağız zira.

Sanırım Firdevs daha iyi biliyordur oraları.
Kahvaltıda boyoz var öylemi.Tamam erken bile geliriz...

Yılmaz nerelerdesin ? Hadi artık naz etmede ismini ekle listeye...
Akşamda konuştuğumuz gibi firdevs ve ben koordinat vermeyi öğrendik derslerde.
Hiç merak etme sen.Akut bize çabucak ulaşır :smiley:

Slm.Arkadaşlar :smiley: Nasılsınızz? Murat ,sen bize meydanda kaçta olacağımızı söyle yeterlidir.Gaziemir benim eski mekanım :smiley:

kaç kişiyiz şuanda görünen?

Pazar sabahı 09:00'da meydanda olmanız gerek.
Biz Alsancak'tan 08:10 da yola çıksak , en erken 09:00 da orada oluruz. Belki daha da erken olabilir.
Otobüsün geliş saati ve gidiş hızına bağlı.
:smiley:

Buğra ,
Ne yapacaksın kişi sayısını müdürüm.?
2007 de sadece 4 kişi yürüdük de ne oldu?
Yol mu uzadı yoksa kısaldı.
Tamam buldum ,

Amaze getireceksin herhalde. Ağanın eli tutulmaz ;)

yakında Amaze in tanıtım filmlerini birlikte çekeceğiz zaten...
reklam yıldızı olacaksınız hepiniz....
siz istediğiniz türleri yazınız yeter bana
hindistan cevizli, çikolatalı ve meyveli :smiley:
sonra örümcek adam gibi sağa sola tırmanmayında baştan söyleyeyim hepinize... :smiley:

Katılımcılar ;
1. Buğra
2. Gül
3. matiate
4. umudayaşam(Firdevs)
5. nurr(Nuran)
6. TezzMertek (Murat)
7. gabara (Yılmaz)
8.

murat merhaba ben mustafa gene alsancaktamı buluşulacak yoksa gaziemir meydandamı,haberverirsen sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri