ozntan Kamp III Mesajlar 605 Tepkime Puanı 50 Yaş 43 Yer izmir 22 Eki 2013 #113 Ynt: Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz? bir süredir bakmamıştım buraya ciddiye alıp yorumda yazmıştım ama sanırım durum sandığımdan da kötü bir hal almış bunların hepsi aslında 1 Nisan'da başlamış bir şakanın uzatmaları olduğunu düşünüyorum....
Ynt: Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz? bir süredir bakmamıştım buraya ciddiye alıp yorumda yazmıştım ama sanırım durum sandığımdan da kötü bir hal almış bunların hepsi aslında 1 Nisan'da başlamış bir şakanın uzatmaları olduğunu düşünüyorum....
mountaineer16 Kamp III Mesajlar 905 Tepkime Puanı 19 Yer bursa 31 Eki 2013 #114 Ynt: Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz? bu arkadaş bana çok kızacak ama görünce hemen aklıma geldi... özür dilerim sayın turbolinea....
Ynt: Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz? bu arkadaş bana çok kızacak ama görünce hemen aklıma geldi... özür dilerim sayın turbolinea....
dturan hayal ettiğin yere git.. Mesajlar 1,723 Tepkime Puanı 16 Yer Kocaeli Web www.dekalazer.net Telsiz Çağrı Kodu TA1IDT 31 Eki 2013 #115 mountaineer16' Alıntı: bu arkadaş bana çok kızacak ama görünce hemen aklıma geldi... özür dilerim sayın turbolinea.... Genişletmek için tıkla ... Bak bu iyiydi ;D
mountaineer16' Alıntı: bu arkadaş bana çok kızacak ama görünce hemen aklıma geldi... özür dilerim sayın turbolinea.... Genişletmek için tıkla ... Bak bu iyiydi ;D
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 31 Eki 2013 #116 Ynt: Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz? dinlemem, iyilik perisi değilim sportsmagazines.
T turbolinea Kamp II Mesajlar 236 Tepkime Puanı 0 1 Kas 2013 #117 Ynt: Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz? moralim çok bozuk...iyi insanlardan manevi destek bekliyorum