Denizli Karcı Dağı Zirvesi ve Cumhuriyet Bayramı Tırmanış Şenliği (29 - 30 Ekim 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasan110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,588

hasan110

Kamp III
Yer
SAKARYA
Zirve Dağcilik Denizli

Zirve Dağcılık Denizli Temsilciliği olarak Denizlimizin en güzel kasabalarından biri olan Başkarcı Kasabasına ismini veren Karcı Dağının en yüksek zirvesi olan
(2308 mt ) Karababa Zirvesine tırmanış gerçekleştiriyoruz.
İlk kez düzenlenen ve düzenlendiği tarihin anlam ve önemini içinde barındıran Karcı Dağı Zirvesi ve Cumhuriyet Bayramı Tırmanışı Şenliğine tüm doğa
dostları davetlimizdir.

Rota : 17 - 18 km civarında 8- 9 saatlik yürüyüş

Karcı Dağı Zirvesi ve Cumhuriyet Bayramı Tırmanışı Şenliği Programı

29 EKİM 2011 CUMARTESİ

17:00 Karcı Kasabası Ornaz Vadisi Kamp Alanında Toplanma ( 1200 mt )
18:00 Günün anlam ve önemi , yapılacak tırmanış ile ilgili bilgilerin verilmesi için toplantı
20:00 - 22:30 Serbest Zaman
22:30 Kesin Sessizlik

30 EKİM 2011 PAZAR
03:30 KALKIŞ VE HAZIRLANMA
04:00 TIRMANIŞ İÇİN HAREKET
09:30 KARCI DAĞI ZİRVE
10:30 Karcı Dağı Zirveden Dönüş
14:30 Kamp Alanına Varış
15:30 Katılım Belgelerin Verilmesi

ŞEHİR DIŞINDAN GELENLER İÇİN OTOGARDAN KAMP ALANINA GELİŞ VE DÖNÜŞ TARAFIMIZDAN SAĞLANACAKTIR.
OTOGARDAN ULAŞIM İÇİN KALKACAK OTOBÜSLERİMİZ 2 BUÇUK SAAT ARAYLA KALKACAKTIR.ARAÇ KALKIŞ SAATLERİ TÜM KATILIMCILARA
TIRMANIŞTAN BİR HAFTA ÖNCE BİLDİRİLECEKTİR.
KAMP ALANIMIZIN KASABAYA YÜRÜYÜŞ MESAFESİ UZAKLIĞI 30 DAKİKADIR.

KATILIMCILARIN KESİNLİKLE AŞAĞIDAKİ İLETİŞİM NUMARASINA ULAŞARAK İSİM YAZDIRMALARI GEREKMEKTEDİR.

KATILIM ÜCRETİ : 15 TL

SON BAŞVURU TARİHİ : 21 EKİM 2011 CUMA GÜNÜ

Daha detaylı bilgi için :

http://www.facebook.com/event.php?eid=271573672861679

Gezenbilir' li dağcı arkadaşlar bir grup oluşturularak gidilebilir diye düşünüyorum.

Etiketler
Ynt: Denizli Karcı Dağı Zirvesi ve Cumhuriyet Bayramı Tırmanış Şenliği (29 - 30 Ekim 2011)

30 Ekim için günübirlik yürüyüş programımız var İzmir'de.

Bu arada etkinliğin detaylı saatleri biraz karışık gibi.

18'de kamp yerinde buluşma. Hava çoktan kararmış olacak.??

Ynt: Denizli Karcı Dağı Zirvesi ve Cumhuriyet Bayramı Tırmanış Şenliği (29 - 30 Ekim 2011)

TezzMertek' Alıntı:
29 - 30 Ekim için gün übirlik yürüyüş programımız var İzmir'de.
Bu arada etkinliğin detaylı saatleri biraz karışık gibi.
18'de kap yerinde buluşma. Hava çoktan kararmış olacak.??

Valla ben de Denizli Zirve dağcılığın yalancısıyım , ;D site bilgilerini olduğu gibi kopyaladım. Dağın bulunduğu Karcı dağı Denizli merkeze bağlı Başkarcı belediyesinin sınırları içinde (Hemen şehir kenarı) ,Katılanların Çoğu denizliden ,Şehir dışından gelecekleri kamp yerine otogardan alacaklarını söylüyorlar .Belki bu yüzden toplanma saatini 17:00 vermiş olabilirler.Bu saate kadar herkez kamp kurmuş olur tahminimce.
Gezenbilir medetsiz etkinliğinde tanıştığım Denizliden olan arkadaşlarla buluşup katılmayı düşünüyorum.

Ornaz vadisi nerdeyse karcı kasabasından kısa yürüyüş mesafesindedir. Karcı kasabası da neredeyse şehirle birleşmiştir. Ornaz vadisi kent ile orman arasındaki sınırdır, kentin de güzel piknik yerlerinden. Ben de katılmayı düşünüyoruım ancak kampsız direk evden şehirden aracımla gelip tırmanmayı düşünüyorum uygun olursa

30 ekimde yürüyüş parkurlarımıza İzban sayesinde yeni bir rota ekleyeceğiz.
Bu sebeple katılım yapmamız zor görünüyor.

Oyyyyyy memeleketimde de etkinlikler düzenlenmeye başlamış, ne güzel:smiley:)))
Orda olup katılabilsek keşke, ama malum iş, güç:((((((

Murat Kazdağları'ndaki gibi bir sürpriz burda da çok güzel olurdu değil mi? :smiley:

İyi eğlenceler herkese

3 sene oldu o sürprizin üzerinden geçen zamanın.

Su gibi akıp gidiyor hayat.

Efe'ye selamlar.

Denizlide düzenlenen Merkeze bağlı Başkarcı beldesi içinde yer alan ve 29 Ekim Cumhuriyet bayramı anısına düzenlenecek olan faaliyette Zirve yapılacak olan karcı dağı fotosunu ekliyorum.Katılımın çok olması dileğiyle.

karci_dagi34.jpg

Dikmen Köyü tarafından çıkış yapıp aynı hafta sonu hem Karcı hem Babadağ yapmak lazım.

Karcı dağı 29 Ekim Cumhuriyet zirve etkinliği ile ilğili bir de Ornaz vadisi (Kamp alanı ) ve Karababa zirve GE rotasını ekliyorum.

karcı ornaz vadisi karababa zirve rota.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR