Demirköy Kampı ve Off-Road Keşif Gezisi (04-05 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BolbuzJack Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,620
Ynt: Demirköy Kampı ve Off-Road Keşif Gezisi (04-05 Nisan 2009)

Sel olmuş yakın bir zamanda, balık yoktu o yüzden. Bölge Kırklareli Demirköy çevresinde ki ormanlar. (İğneada yolu üzeri) İstanbul - Çerkezköy - Saray - Vize üzerinden ulaşılabilinir. Kıyıköy - Demirköy - İğneada üçgeni hatta Bulgaristan sınırı boyunca benzer coğrafyaya sahip...

Etiketler

cok guzel fotograflar,paylasım ıcın tesekkurler...

Oraya bi explorer yakışırdı da kısmet olmadı beklendiği muhteşem olmuş ;D

Muhteşem olamadı Fatih, bir arkadaşımız gece bir yere çarpıp motor kırdı, öğleden sonraya kadar zabıttı, kaskoydu, çekiciydi baya zaman kaybettik, kısa bir keşif gezisi yaptık bir kaç saatlik. Normalde sabah çıkıp akşama kadar sürecek bir rotamız vardı. Bir daha ki sefere artık. Bu arada baya kurumuş yerler, AT.ler le zorlanmazsın gittiğimizde, bende MT.leri sökücem yakındır, kışa kadar AT ile devam edicem...

Arkadaşa geçmiş olsun, yaparız yine keyifli geziler be Murat geziyoruz geziyoruz hala denizde kum tanesi ne kadar güzel ve büyük bi ülkede yaşıyoruz burda okuduğum gezileri okuyunca anlıyorum.Bak bide okeye dönen abilerimiz var belki takip ediyosundur ama http://www.istanbul2istanbul.com/ darısı başımıza ben emekli olunca bi sarıcam gezmeye beni kimse tutamaz ;D

İğneada ve çevresi olağan üstü doğasıyla yıllardır gelenekselleştirdiğimiz İSOFF İğneada gezisine ev sahipliği yapar.Keşke kendini bilmez birkaç çevreci boşu boşuna olay çıkarmasaydı,Trophyide orada yapacaktık.Ama buradan yöneticilere haber verelim,Gezenbilir olarakda oralara gitmek lazım diye düşünüyorum.Ama çok fazla kalabalık olmadan,yada belirli bir yerde buluşup kamp atmak.Kalabalık araç grubuyla ormanda ilerlemek çok zor oluyor. 8)

çok güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

evedilaz' Alıntı:
bölge ulaşım hakkında bilgi verirseniz sevinirim balık tutan ark var karelerde balık varmı balık:?
Evet derede alabalık var.Ancak sel sebebiyle çok azalmış,Murat'lar gelmeden bir gece önce birkaç tane tuttuk.Fotoğrafları önümüzdeki günlerde yayınlayacağım...

Murat,

gıpta ile izliyorum sizi... her hafta sonu bir gezi yapıyorsunuz. iyi gezmeler.

Engin bu hafta sonu acısı çıkacak, cumartesi - pazar mesai ;D gelecek hafta da fuar var :( Sonraki haftalar için birlikte bir program yapalım ;)

Murat 26 nisandaki Mitsubishi tanışma gezisine gelmiyor musunuz ;)

MC' Alıntı:
Engin bu hafta sonu acısı çıkacak, cumartesi - pazar mesai ;D gelecek hafta da fuar var :( Sonraki haftalar için birlikte bir program yapalım ;)

neredeyse aynı yoğunluktayız... iş olsun da... :smiley: iş yok, para yok... para yok, off road yok.

Evet Engin haklısın, para olmayınca hiç bir şey olmuyor. Sevtap bilmiyorum, 29 nisan çarşamba günü değil mi? Eğer 26 nisan diyorsan daha çok var şimdiden yorum yapmak zor.

MC' Alıntı:
Evet Engin haklısın, para olmayınca hiç bir şey olmuyor. Sevtap bilmiyorum, 29 nisan çarşamba günü değil mi? Eğer 26 nisan diyorsan daha çok var şimdiden yorum yapmak zor.

;D ;D ;D evet, evet 26 nisan demek istemiştim aslında...
Çok uzak değil ama şimdiden aklınıza yazın. Hem sen epey tecrübelisin, organizasyona da yardımcı olsan ne güzel olur :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR