Defransiyel sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan depocu61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,625

depocu61

Ana Kamp
Akadaşlar 2001 model düz vites benzinli vitarama arka defransiyel altım.corlu servisinin yaptığı bir hata sonucu 39/8 yerine 41/8 defransiyel aldık şimdi aracın ön 39/8 arka 41/8 birini değişeceğim birkaç yerden buldum ama çok bahalı ön aldım uymadı akıs kafaları 26 diş olaçakmış eğer satan varsa yartımcı olursanız memnun olurum.telefonum 05304626883

Etiketler
Ynt: Defransiyel sorunu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-suziki-vitera-defransiyelleri-orjinal-45708616/detay/
bu arkadasda ıkısıde var ıstedıgınızı alabılırsınız gecmıs olsun sızın hatanız aracı sorunlu ve yorulmus arac almanız sanırım ben bır yıldır bunu kullanıyorum daha oncede suzukı vıtaralarım oldu hıcbır turlu araıza gormedım

Geçmiş olsun, bende 41/8 oranlı ön diferansiyel var, ancak aks dişli sayısını bilmiyorum. Önümüzdeki salı günü dişli sayısına bakabilirim. Selamlar.

Merhaba adaş uyarsa anlaşırız benim ön orijinali 39/8 herhalde 41/8 uyar ama düz vites 26 diş kalın aks oluyormuş

elinizdeki difin istavroz kutusunu degiştirin ozaman aks dişlilerinde sorun olmaz sisdeki istavroz kutusu saglamsa ayna mahrutileri aktarın sorun cözülür

arkadaşım servis bunu beceremedi ayarını bozarım dedi.bozulursa karışmam deyince parcayı veren kapul etmedi

depocu61' Alıntı:
Merhaba adaş uyarsa anlaşırız benim ön orijinali 39/8 herhalde 41/8 uyar ama düz vites 26 diş kalın aks oluyormuş

Merhaba, maalesef bendeki diferansiyelin istavroz dişli sayısı 22. Selamlar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-vitara-icin-on-veya-arka-diferansiyel-47262619/detay/

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR