KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
valla araç sahibi olarak bende çok merak ediyorum bu tavan işi nasıl çözülecek bu aralar 110 luk defender sahipleri tavanınıza dikkat edin uçmasın ))
yada arkası camlı moonrooflu defenderı icat etmeye çok yakınım
1500 çokmuş ya şöyle 600-700 lira falan olması lazım ben buna inanıyorum çünkü parasını ben verecem )
Tavan sorunu benimde olduğu için bende baya araştırma yaptım.Sonunda fiberden yaptırıp kaplatmaya karar verdim. Bunun için Barbaros beyle görüştüm. İsterseniz Barbaros beyin numarası şu an üzerimde yok ama akşam saatlerinde mutlaka eklerim.Benim kafamdaki tavan döşemesi probleminin kalkma sebebi Barbaros beyden aldığım fiattır.
Kolay gelsin. Geçenlerde sanayide bir dükkanda komple tavan sacı gördüm hemde çok iyi durumdaydı. Öyle bir ihtiyacım olmadığı için sormadım nedir diye. Çözemezseniz bi uğradığımda satılık olup olmadığını sorabilirim.
15 Nisan 2009 da Anakaradan almiş olduğum defenderi 65 günde el değmemiş civatası kalmamiş halde topladım.Parçaları çoğunlukla M.K.E. Kırıkkaleden temin ettim.Kendim demonte ettim.330 kg. parça içinde 2 ön kapı , 1 kaput, 1 göğüs, 1 komple torpido , 1LT 230 şanjman (arazi ile komple) satın aldım.Bunun yanında aracta bulunan emniyet kemerleri,2 ad ayna, 4 ad.grammer koltuk, ön kapı panzoletleri(4 Ad)ve 4 ad Lassa OK 144 yeni lastik için 898 TL ödedim. Maliyeti fazla tutan parçaları bu şekilde temin ettim. Kaporta ve boya haricinde başka yekün tutan harcamam olmadı.İyi bir araba topladığıma inanıyorum ve bu şekilde araç toplayacak tüm arkadaşlarıma ortaya bir eser çıkarmak için verdikleri savaş ve azimlerinden dolayı kutluyorum.......
Ellerine sağlık Ercan Abi, o araca ne kadar emek harcadığını bizzat kendim hayranlıkla şahit oldum. Aracını en son döşemecideyken görmüştüm. Fotoğraftakinden çok farklı duruyordu. Şimdi çok daha yakışıklı olmuş. Son haline ait iç dış fotoğrafları ve tecrübelerini umarım yeni açacağın bir başlıkta bizlerle paylaşırsın. Tekrar tekrar Emeğine ve yüreğine sağlık.
Kolay gelsin. Geçenlerde sanayide bir dükkanda komple tavan sacı gördüm hemde çok iyi durumdaydı. Öyle bir ihtiyacım olmadığı için sormadım nedir diye. Çözemezseniz bi uğradığımda satılık olup olmadığını sorabilirim.