Defender (Video)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Felice Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 399
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,903

Etiketler

Ynt: Defender (Video)

beğendiğinize sevindim arkadaşlar,

yine sesli lütfen;

http://www.vimeo.com/2639975

Cok güzeller ya.... aklıma bişi geldi boyle internetten buldugumuz yada kendımıze aıt olan videoları bu baslık altında paylssak yada bu baslıgın adını LAND ROVER Multimedya gibi yapıp sabitlesek nasıl olur ??

Mesut teşekkürler çok güzeldi, yoksa aracını mı özledin -mutlaka özlemişsindir, benimki de soru mu- :smiley:
Cevabını bildiğim şeyi niye soruyorum? Çünkü yarın taa Alanya'dan Dicimon'a görücü geliyor ve sanırım tecrübe etmiş biri olarak "sakın satma, insan sonra çok pişman oluyor" demeni bekliyorum ;D
Sabaha kadar sancılanırım ben şimdi :-\

özlüyorum tabi Sevtap, iki sene hayatımın bir parçası oldu, yeri geldi ben onun altında yeri geldi o benim altımda..... bu sevda bitmez.......ama gidenede dur dememek lazım.....defenderde çok pajeroda.....

çok selamlar.

Felice' Alıntı:
yeri geldi ben onun altında yeri geldi o benim altımda.....

yanlış anlaşılmasın lütfen ben onun altında derken, altına yatıp tamir ettiğimi, o benim altımda derken kamplı gezilerimizde onun üzerinde uyuduğumu söylemek istemiştim, sakın başka bir anlam yüklemeyelim, çok üzülürüm....
selamlar.
mesut

Felice' Alıntı:
yanlış anlaşılmasın lütfen ben onun altında derken, altına yatıp tamir ettiğimi, o benim altımda derken kamplı gezilerimizde onun üzerinde uyuduğumu söylemek istemiştim, sakın başka bir anlam yüklemeyelim, çok üzülürüm....
selamlar.
mesut
mesut abi en iyi,si sil gitsin ben seni tanıyorum nedemek istedıgını cok iyi anlıyorum ama okuyunca pek oyle masum gorunmuyor

yunus bager' Alıntı:
Gaza getirmekte ne kelime :smiley: bu başka bişey tutku gibi aşk gibi birşey.

İmzamdaki gibi "Solihull yapımı bir aşk kaçamağı " Bunu " otokar yapımı bir aşk kaçamağı" olarakta değiştirebiliriz ;D

Mesut videoları izlemiştim ama tekrar izlemek iyi geldi bana ellerine sağlık.

Defender i özlüyorsan , bence sıfırdan bir daha başla, bunca tecrübeyle kimbilir neler çıkar ortaya?

bundan sonraki aracımla Ankara ya daha sık gitmek istiyorum o nedenle defender şimdilik hatıralarımda kalacak ama kapıyıda kapamıyorum.......çok selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR