Defender Stepne Bağlantı Aparatı İçin Yardım...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tango Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,279

tango

Zirve
Yer
SAKARYA
Arkadaşlar geçen bir topikte Ankarada hurdalıkta aparatın 80-100 tl. alındığı yazıyordu.Ankarada olupta bu aparattan benim için temin edip yollama zahmetinde bulunacak bir üyemiz varmı.Eğer bu konuda yardımcı olacak varsa sonzuz teşekkürler ederim şimdiden.Sevgi ve saygılar.

Etiketler
Ynt: Defender Stepne Bağlantı Aparatı İçin Yardım...

Merhabalar,
Ben Ankara da yaşıyorum fakat seyahatlerim çok. Size yardımcı olmak tabii ki isterim. İlk fırsatta hurdacıların oraya gider ve bahsettiğini aparatı araştırırım. Fakat alırken neye dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. Bariz gözle görülür bir çürrüğü varmı yokmu tamam ama ya ayrıntılar..? Dediğim gibi siz ve bu mesajı okuyan tüm Anakralılar İlk fırsatta gideceğim ama daha yakın zamanda gidecek olan varsa bilgi paylaşımına ve yardımlaşmaya devam.

Saygılarımla, Mürsel

Sayın mürsel bey sonsuz teşekkürler.Bağlantı yerlerinin ve ara mafsalların sağlamlığı çalışır olması yeterli sizden haber bekliyorum çokta acelem yok yardımcı olacak herkeze şimdiden teşekkürler.Sakaryada bir işiniz olursa yardıma her zaman hazırım.Tanju ÇALLI.

Merhabalar Tanju Bey,
Nihayetinde dn hurdalığa gittim ve Stepne Askısı bakabildim.
Oradaki ilgili kişi fiyatını 150 lira dedi ve ben hiç yorum yapmadım ama çektiğim resimlere bakarak karar verebilrsini diye düşünüyorum.
On taneye yakın var ama bunlar işinizi görürmü bilmiyorum. Bazılarının Bijon bağlantı kısımları problemli, bazılarının montaj noktaları. Ama hiç olmaz da değil .

Bir parçadan birkaç foto

Görüntü108.jpg

[attachment=1]

Görüntü109.jpg

[attachment=1]

Görüntü110.jpg

[attachment=1]

Görüntü111.jpg

ve diğerleri

Görüntü112.jpg

[attachment=1]

Görüntü113.jpg

Görüntü113.jpg

[attachment=1]

Aslına bakarsanın en temizi bu görünüyordu ama buda kapağa montajlı ve sanıyorum bağlanto noktası açılmıyor.

Görüntü114.jpg

[attachment=1]

Görüntü115.jpg

[attachment=1]

Bu da oradaki durum hakkında bir bilginiz olsun diye. Tabi bu fotodaki bölüm küçük bir kısım ama hava oldukça soğumuştu ve ben bir sonraki gidişimde daha yarıntılı fotolar çekeceğim

Görüntü116.jpg

selam elimde 4 tane var durumları gayet iyi istersen yardımcı olurum beğendiğini alırsın.

teşekkür ederim yeriniz nerede ve fiyat olarak bilgi ver,irseniz sevinirim uygunsa neden olmasın.

yerim maslak atatürk san. sit.te 35sok. no 1473 fiyatıda yenisini sorayım yarısına veririm

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri