Defender Renk Kartelası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,275

karakoosh

Kamp III
Yer
İZMİR
Merhabalar , toplamaya başladığım defender için renk kararı veremiyoruz.Orjinal renklerden birini seçme düşüncesindeyin ama bunun bir kartelası kodları falan varmıdır acaba özellikle kırmızı , mavi , beyaz ve gri renklerden birini düşünüyorum.

Etiketler
Ynt: Defender Renk Kartelası

selam isis bu safhaya getirebilmeniz cok guzel,elbette land rover in renk katologu var orjinal tonlari ve renkleri ordan bulabilrsini diye tahmin ediyorum biz f100 topalrke n oyle yapmistik ,, kolay gelsin,,

merhaba, internet ortamındaki, en detaylı land rover renk ve boya bilgileri, deneyimli bir oto boyacının hazırladığı web sitesinde. Boya tekniklerinin yanısıra, yıllara göre kullanılan renkler, metalik ve metalik olmayan - opak renkler, boyaların eski ve yeni kodları, herşey var.

http://www.stephen.hull.btinternet.co.uk/index.html

kolay gelsin,

walker' Alıntı:
merhaba, internet ortamındaki, en detaylı land rover renk ve boya bilgileri, deneyimli bir oto boyacının hazırladığı web sitesinde. Boya tekniklerinin yanısıra, yıllara göre kullanılan renkler, metalik ve metalik olmayan - opak renkler, boyaların eski ve yeni kodları, herşey var.

http://www.stephen.hull.btinternet.co.uk/index.html

kolay gelsin,

Tangiers Orange 2ct (G4 challenge colour) 02- LRC.761
g4 rengi buymus ne zmndır arıyordum tesekkur ederım....

bu sitede de hemen aracı boyuyor istediginiz renge ön izleme yapıyor bir bakım derim :smiley:

http://www.paintman.co.uk/paint-colour-chart-90-110.html

selam arkadaşlar bu boya konusu açılmışken bende birşey sormak istiyorum malumunuz defender komple aliminyum ve boya kusması diye tabir edilen olayla karşılaştım ne yapmam hakkında bana bilgi yada bu araç boyanırken nasıl bir işlemden geçmesi gerekiyor

Ynt: Defender Renk Kartelas?

Boyacimin dedigini iletiyorum.
Boyayi kaziyalim daha iyi olur dedim.
Cevap metin usta 'alimiyum uzerine fabrikada atilan astar kadar kaliteli astar atamayiz,kazimak yerine cok iyi bir zimpara cekeriz. Daha sonra boyariz'
Isciligi gercekte 10 numara olan bir ustadir. Sozune guvenirim. Dedikleri bana mantikli geldi.alimiyuma ozel bir astar atiliyor olabilir.

ahmet sen görmedin tabii ne zamandır tavan döşemesini indirdim tavan boyasıda kafama indi astar mastar hak getire :smiley:
ama dışında astar varsa bilmem

vosdost' Alıntı:
Boyacimin dedigini iletiyorum.
Boyayi kaziyalim daha iyi olur dedim.
Cevap metin usta 'alimiyum uzerine fabrikada atilan astar kadar kaliteli astar atamayiz,kazimak yerine cok iyi bir zimpara cekeriz. Daha sonra boyariz'
Isciligi gercekte 10 numara olan bir ustadir. Sozune guvenirim. Dedikleri bana mantikli geldi.alimiyuma ozel bir astar atiliyor olabilir.

Usta doğruyu söylemiş.

mrb arkadaşlar aslında fazlasıyla bilgi vermişsiniz bende 74 seri 3 toplamaktayım 1 haftayı geçti renkdeki kararsızlıktan dolayı bekliyor herşey tamam sadece boyanacak aslında ben siyah düşünüyordum ama danıştığım insanlar en ufak hatayı belli eder çok kirlenir dediler bende düşünmeye geçtim artık uyumuyorum ne renk yapsam diye yakışacak bir renk ne olabilir lütfen yardımcı olun... şimdiden teşekkürler.

olabilir kişiye göre değişir belki illada şu olcak diye araç katologlarına bakmaya gerek yok .:smiley:

ferrari kırmızı.jpg

gül_beyaz.jpg

antrasitGri.jpg

audi_metalik_gri.jpg

biber ye?ili.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

SON KONULAR

Geri