Merhabalar , toplamaya başladığım defender için renk kararı veremiyoruz.Orjinal renklerden birini seçme düşüncesindeyin ama bunun bir kartelası kodları falan varmıdır acaba özellikle kırmızı , mavi , beyaz ve gri renklerden birini düşünüyorum.
walker' Alıntı:merhaba, internet ortamındaki, en detaylı land rover renk ve boya bilgileri, deneyimli bir oto boyacının hazırladığı web sitesinde. Boya tekniklerinin yanısıra, yıllara göre kullanılan renkler, metalik ve metalik olmayan - opak renkler, boyaların eski ve yeni kodları, herşey var.
http://www.stephen.hull.btinternet.co.uk/index.html
kolay gelsin,
vosdost' Alıntı:Boyacimin dedigini iletiyorum.
Boyayi kaziyalim daha iyi olur dedim.
Cevap metin usta 'alimiyum uzerine fabrikada atilan astar kadar kaliteli astar atamayiz,kazimak yerine cok iyi bir zimpara cekeriz. Daha sonra boyariz'
Isciligi gercekte 10 numara olan bir ustadir. Sozune guvenirim. Dedikleri bana mantikli geldi.alimiyuma ozel bir astar atiliyor olabilir.