Defender Ön Konsol Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ekuzu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,704

ekuzu

Yeni Üye
Selam Arkadaşlar
90 model Defender 110 için ön konsol arıyorum 2. el temiz yada 0 olabilir nereden bulabilir yada elinde olan varsa satın alabilirim.
Teşekkürler

Ynt: Defender Ön Konsol Arıyorum

var olan konsolu kaplatmayı düşündün mü çok profesyonel ugulama yapan yerler var cok daha ucuza geleceğine emin olabilirsin

kayalar da var.cok pahalidir ama can yakar :smiley:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ozntan' Alıntı:
var olan konsolu kaplatmayı düşündün mü çok profesyonel ugulama yapan yerler var cok daha ucuza geleceğine emin olabilirsin

Selamlar acaba nasıl bir yol izlerim kiminle görüşürüm ön konsol gerçekten çok harap durumda yardımcı olursanız sevinirim.

oguzhan3434' Alıntı:
kayalar da var.cok pahalidir ama can yakar :smiley:

Ortalama fiyat konusunda bilginiz var mı?

1000tl den assagi olucagini zannetmiorum

ekuzu' Alıntı:
Selamlar acaba nasıl bir yol izlerim kiminle görüşürüm ön konsol gerçekten çok harap durumda yardımcı olursanız sevinirim.

Ortalama fiyat konusunda bilginiz var mı?

ön konsol zaten tek parça değil parçaların birleşiminden olduğu için size hangi parçalar lazımsa ona göre alım yaparsanız maliyet düşer. sadece yolcu tarafındaki tek bir parça nın orjinali 650TL havalandırma kanalının içeride kalan kısmı. gerisini size bırakıyorum.

Bence siz işe defender yedek parça katoloğunu indirmekle başlayın , katalogda ön konsol dahil tüm parçaların sipariş kodları , takıldıkları yer vs .. var .Böylece arızalı - hasarlı-deforme olmuş parçanızın kodunu yazıp kayalar veya başka bir yerden isteyebilirsiniz. Ön konsol Emre beyin de yazdığı gibi ,belirli parçalardan oluşmaktadır.

ndogru' Alıntı:
Bence siz işe defender yedek parça katoloğunu indirmekle başlayın , katalogda ön konsol dahil tüm parçaların sipariş kodları , takıldıkları yer vs .. var .Böylece arızalı - hasarlı-deforme olmuş parçanızın kodunu yazıp kayalar veya başka bir yerden isteyebilirsiniz. Ön konsol Emre beyin de yazdığı gibi ,belirli parçalardan oluşmaktadır.
Abi defenderin katoloğunu nereden indirebilirim bütün parçaların kodunu bulabilirsin demişsinde ilgimi çekti illaki lazım olur

burakuysal' Alıntı:
Mail adresini yazarsam sana yollarım. Bir de aracın dizel mi benzinli mi onu yaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk
düz dizel. suleymankoseoglu@windowslive.com
şimdiden teşekkür ederim

burakuysal' Alıntı:
Yolladım

Sent from my iPhone using Tapatalk
teşekkür ederim işime yarar bilgiler var yanlız roman okur giib çok okumak hatta içine girmek lazım bu bilgilerin :smiley:

Bendede 130 defender var katalog bende alabilirmiyiz burak uysal bey emrekadirerdogan@gmail.com

Burak bey merhaba katalogdan banada gönderebilirmisiniz teşekkürler şimdiden. bulentilgen@gmail.com

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,932
Kaydolan Son Üyemiz
gezenadams

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR