Akif Bey Merhabalar, 1986’dan bu tarafa Japon Grubunda yer alan NDC ve TAIHO Motor yatakları kullanılan bütün otomobilleri oldukça iyi biliyorum. Modeli çok eski olsada BJ60 SUV grubunda en konforlu, sürüş rahatlığı olan otomobildir. Orman Genel Müdürlüğü ve MKE deki otomobillerden biliyorum Anadolu’da her mevsimde ulaşamadıkları yer yoktu! BUrada direksiyonda oturan arkadaşın kişisel becerisini unutmamak gerekir. Her ortamda helezon yay otomobil içindekilere (+) konfor sağlar. Ancak ağırlık taşıyacaksanız yaprak yay avantajdır. DEFENDER Land Rover grubu içinde çok farklı bir yeri olan model. Bu WEB sayfası içerisinde ek’lediğim DEFENDER’ın NEPAL’de SHERPA’ların (rehber) kullandığı otomobillerin fotoğraflarını vaktiniz olduğunda inceleyin kolaylıkla anlayacaksınız Usta Sürücüyle kesinlikle ENGEL tanımayan bir araçtır. Bir başka kaynak, youtube.com’da (*hepsi İngiltere’de Modifiye edilmiş* Camel Trophy Sulawesi 1988, Endonezya) o parkuru tamamlayabilecek bir başka 4x4 düşünemiyorum. Selamlar, Ömer.