Defender Koltuk Sorunları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ndogru Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,862

ndogru

Kamp II
Yer
Trabzon
Ön koltukda en güzeli Recaro , disco ve orijinal grammer koltuk , çünki akü meselesi var. Arka koltuk sorununu bir türlü halledemedim. Orijinal koltuklarını yenileyip taktım ama çok rahatsız , arkada oturanlar isyanda ! Yeni modellerde harika koltuklar görüyorum , Bursa bu konuda uzman ama ya ben erişemedim ya da sürüm az diye uğraşmıyorlar. Eklediğim resimlerdeki gibi arka koltuk nerden bulabileceğimi bilen var mı ? 3 ayrı tekli ve arka minder yatarlı olmalı .

Untitled-7.jpg

ExmoorTrim.jpg

Etiketler
Ynt: Defender Koltuk Sorunları

Defender de arka koltuk olcusu nedir ? Baska araclardan uydurabiliriz belki ? Bmw e36 nin koltuklari one ve arkaya oluyor diye biliyordum mesela.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Suan aklima takildi biraz bakindim.kangoo doblo tarzi araclarinkini yapan var ama ne kadar rahat tartisilir :smiley:

Benim arkalar doblo koltuğu. Standart halinden 15 cm geri alıp sırt kısmını biraz daha eğimli yaptım. Bana göre rahat oldu. Nasılsa ben arkada oturmuyorum :smiley:
Önler yeni model transit koltuğu. Isıtması yan hava yastığı falan var. Ama max. Ölçüsü benim biraz iri birisi rahat edemez şöför tarafında.

Bence vito, viano, transporter koltukları gayet güzel olur gibi geliyor.
tabiki arabanın arka tarafında koltuk bağlantı yerlerinde bir iki değişiklik gerekir.

ali fatih' Alıntı:
Bence vito, viano, transporter koltukları gayet güzel olur gibi geliyor.
tabiki arabanın arka tarafında koltuk bağlantı yerlerinde bir iki değişiklik gerekir.
Geçen sene çıkma ve çok temiz vito 3lüsünü çok da uygun fiyata bulmuştum yüz kaplamaya bile gerek yoktu ama almadım sonra gittiğimde de satılmıştı. Aklıma bir başka çözüm geldi ve yapacağım . Öne ve arkaya yatar koltuk mekanizması satılıyor , sahibinden de bile var . Bunlardan alıp kalınlıkları kadar minderlerin alt saclarınının arka tarafını küçülmek yaslanma minderinin sacını da uzunu ile değiştikten sonra koltukçuya 1. resimdekinin tıpkısını aynısını yaptıracağım. İlk işim bu şimdi , sonucu paylaşırım.

ndogru' Alıntı:
Geçen sene çıkma ve çok temiz vito 3lüsünü çok da uygun fiyata bulmuştum yüz kaplamaya bile gerek yoktu ama almadım sonra gittiğimde de satılmıştı. Aklıma bir başka çözüm geldi ve yapacağım . Öne ve arkaya yatar koltuk mekanizması satılıyor , sahibinden de bile var . Bunlardan alıp kalınlıkları kadar minderlerin alt saclarınının arka tarafını küçülmek yaslanma minderinin sacını da uzunu ile değiştikten sonra koltukçuya 1. resimdekinin tıpkısını aynısını yaptıracağım. İlk işim bu şimdi , sonucu paylaşırım.

çok mantıklı yapılabilir. merak ettim şimdiden :smiley:

Arka koltukları bu gün söktü aldı koltukçu , yatar mekanizmaları temin edildi , çarşanbadan sonra başlayacakmış.Bakalım nasıl olacak .

h100, toyota , kia, yada mazda gibi panelvan araçların ön şöför koltuğunu deneyen olmuşmudur acaba?

trasporter koltukları gördüm gayet güzel olmuş bende değiştirmeyi düşünüyorum ön için uygun fiat ve marka tavsiyesi olan var mı arkası için trasporte herhalde

Mekanik işleri nihayet bitirip koltuk kasnaklarını boyacıya verdim , bir aksilik olmazsa koltuklar önümüzdeki hafta sonu tamam. Nasıl olsa bu işin kolayını bulduk . Arkadaşlar Recaro tipi spor koltukların kalıp süngerlerini nerde bulabiliriz bu konuda fikri olan var mı ? ( ön koltuk arkalıkları için düşünüyorum)

Ben önceki defenderime öne mercedes vito, arkayada doblo takmıştım gayet iyi olmuştu arka katlanır ve çok kullanışlıydı bostancıda bir uzta küçük bir parça yapıp takmıştı çok memnumdum.

IMG_0798.JPG

IMG_0168.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri