Defender Kaporta Lütfen Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dron Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,633

dron

Kamp II
Yer
ANTAKYA
beyler ankara konya yada adanada defender kaporta ustası arıyorum arabanın sağ tarafını hış ettik burada saçtan yapmayı teklif ettiler ne yapayım orginalini bozmak istemiyorum proplem sadece ön kapıda sizin tanıdığınız bildiginiz bir yer vardsa veya tüm önerilere acıgım

Etiketler
Ynt: Defender Kaporta Lütfen Yardım

selam . bende bu sitede gördüm ankarada bazı firmalar 40 ar 50şer defender almış . tahminim parçalayıp satacaklar . ankara ostim sanayisinde sana parça temin edebilecek biri varsa şansını denemeni tavsiye ederim.

sayın onur neşeli,
defenderinizle ilgili bazı tavsiyelerim olacak; daha önceleri birkaç defender yenilemesi yapmıştım.
eğer aracınızdaki hasar sadece tek kapıda ise çıkma kapı kullanmak uygun. ankara ivedik hurdacılar sitesinde şu aralar parça bol,rahatlıkla temin edebilirsiniz.
ancak benim kişisel görüşüm, kapı saçlarının tamamının saca dönüştürülmesidir. son derece sağlam ve kullanışlı oluyor. kapı sacı bastırmak isterseniz ankara şaşmaz sanayinde, çamurlukçu cavit yada komşusu ibrahim usta bu işi nitelikli bir şekilde yapıyorlar.
buradan orjinall kalmasını önerenlere katılmadığımı belirtirim. alimünyum kapı sacı paslanmaz ama küflenerek çürür.
kullanılacak saç: ereğli demirçelik üretimi A40 kalite 1mm dkp saç olmalıdır. saç değiştirme işleminden sonra iyi bir boyacı ustasına kapı sacının iç kısımlarına astar ve darbe koruyucu pütür attırırsanız yapılan işlem sonderece uzun ömürlü olur.

geçmiş olsun arkadaşım ank ivedik organize san sitesinde enson gördügümde 200 e yakın defender vardı askeriye çıkması sizin için en hesaplısı ankara olur bence
saca dönmenizi tavsiye etmem

selam iyi günleeR öncelikle geçmiş olsun size tavsiye edebilceğim alanyada sadece land rover kaportası yapan dereli ALİ USTADIR BU KONUDA YARDIMCI OLABİLİR size

Arkadaşlar olay 3 yıl önce gerçekleşmiş, lütfen biraz güncel olalım. :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR