erdal484
HAOFFROAD
merhaba arkadaşlar series 3 aracımın kapılarını değiştirdim 110 kapı taktırdım aracım 88 liktir sadece 2 kapıya merkezi kilit taktıracam kendim yapacam daha önce böyle bir uygulama yapan arkadaş varmı veya takılırmı ?
umut401' Alıntı:1-Bagajı kumanda etmeyen merkezi kilit, merkezi kilit değildir. (Defender atasözü)
2-Oradan buradan kablo geçen sonradan takılan universal merkezi kilit ayar tutmaz, zırt pırt bozulur folloş olur hasta eder adamı. (Umut atasözü)
burakuysal' Alıntı:Kilit çalışsın yeter. Ne işin var merkezisi ile? ( series atasözü )
Sent from my iPhone using Tapatalk
burakuysal' Alıntı:Kilit çalışsın yeter. Ne işin var merkezisi ile? ( series atasözü )
Sent from my iPhone using Tapatalk
dturan' Alıntı:Hiç bulaşmayın. ben her sene sezon bitiminde kilit ve tesisat değiştiriyorum. kapılar iyi ayar istiyor. su girince motor yanıyor. bir kapanıyor bir kapanmıyor vs.vs. hatta en son akü bitirdim yanıp takılı kalan kilit motoru yüzünden.
umut401' Alıntı:Zamanında LRO Türkiye aktifken İstanbul'da bir arkadaş 110'a merkezi kilit taktırmıştı. Kilitleyip bagajı elle kapamayı unutmuş. Mahallenin bebeleri de arabaya girip 5kg'luk yangın tüpünü arabanın içine boşaltmış. 6 ay falan sürmüştü içini temizletmesi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Özetle, manuel kilit candır.