Ynt: Defender Hakkında Yardım Lütfen.
Sayın Tayfun Bey,
Kendim ve camiamız adına içten yazmış olduğunuz yorumlarınız için teşekkür ederiz. Herkesin özeline saygımız sonsuzdur. Bu gibi içten yazılanların hiçbir kimse tarafından farklı yorumlanacağını sanmıyor. Allah, evinizin büyüklerine uzun ömür ve kardeşlerinize de güzel baht verir inşallah.
Defender konusunda söylemek isterim ki, doğru yerdesiniz;
Biz de (Eşim ve Ben) doğa ağışıyız bunun için gidemediğimiz yerlere gitmek ve huzura ulaşmak için 4X4 bir araç aramak için yola çıktık. İlk başlarda Defender 110 SW ile başladık arayışımıza. Zaman geçti, aradık, bulamadık, çok istedik ama olmadı. Sonra ardından; Grand Cherokee' lerden Mitsubishi L 200'lere, Ford Ranger' lardan, Pajero' lara kadar baktık Lada Niva'dan indik Toyota Land Cruiser' lara, Dicovery'lere bindik. Hepsi birbirinden güzel, kıymetli ve güçlü araçlardır. Aklımız bu araçlar ile meşgul olurken kalbimizin bir yanı Defender, Defender diye atıyordu. hata Def-Def... Def-Def... diye.
Derken, Allah'ın izni ile 1988 model 110 SW - Defender' ımıza 2014'ün Temmuz ayında muayene, satış vs. derken kavuştuk.
"Defender" dediğiniz zaman durum biraz değişir, bu forumda üstatların çok kıymetli yorumları mevcut. Ben, konu konu, sayfa sayfa, satır satır hepsini okudum desem yeridir. Defender, bu sitede, diğer forumlara göre oldukça doğru yorumlanan bir yer. Yani dostun acı söylediği yer
Ruhu olan bir araçtır, diğer 4x4'e göre biraz farklı, bir ruhunun ve felsefesinin olduğunu düşünüyorum. Diğer araçlarında mutlaka ve mutlaka kendilerine göre artı ve eksileri mevcuttur. Defender kesinlikle kusursuz bir araç değil aksine kusurlu bir araçtır. Ama o kusurlar (ciddi olmayanlar hariç) sizin yüzünüzde tuhaf bir gülümsemeye neden olan kusurlardır. Üzerindeki boyası dökük, çatlak, soluk kaç tane arazi aracı vardır ki duruşu "duruş" olsun. Bir elin sayınızı geçmez diye düşünüyorum.
Bende şirket aracı olarak ara sıra 2014 model Jetta kullanıyorum. Defender'ı satın almadan önce kesinlikle sürüş deneyimi yaşayın, asfaltta (bayır yukarı ve aşağı) ve de arazide. Arazide oldukça başarılıdır. Asfaltta ise; sol şeride "elveda", "bye bye", "Astala Vista" dersininiz. Bayırlarda kamyoncu abilerle yarış zamanı 40 km bilemedin 60 km. Düz yolda 90 km belki 100 km. (Bu yorumlarım kendi aracım 2,5 düz dizel için.) Kronik olarak el ferni arızası vardır. önündeki toz lastiği nedeni ile, bu kronik hastalığını bir kaç yerde okudum ve iki kerede başıma geldi. İlk aracı teslim aldığımızda sanayiye götürdüm. Hidrolik direksiyon pompası ve baskı balata değişti. Yolda gelirken ön şaftın vidaları kısa takıldığı için şaft düştü. Ama bu forumda okuduğum bir yorum sayesinde yine yolda kalmadım. Taktım diff-lock'a söktüm ön şaftı, iki çeker (daha doğrusu iter
) yol devam ettim. Ufak tefek sorunları olan hafif kusurları olan ama çok fazla can yakmayan bir araçtır. Onu kusurları ile sevmeyi bilir ve öğrenirsiniz.
20000 TL ile 25000 TL arası 2,5 Düz Dizel'ler, 13000 TL ile 15000 TL arasında da benzinlileri mevcut. Aksesuarlısı olursa cabası.
Şu son tavsiyemdir ki; benim ilk başlarda yaptığımı (bence) yapmamanızdır. O da; orijinal İngiliz mi ? yoksa otokar mı ? vs. vs. Ben anladım ki Defender her zaman Defender' dır. İllaki aralarında fark var. Ancak aracınızın İngiltere üretimi olup olmadığını anlayabilirsiniz. Diğerlerinde Knock-down yazar bu da "İngiltere dışında birleştirildiği" anlamına gelir. Aracın
tam olarak Yerli üretim mi olup olmadığını anlayabilmemiz bazen zor. Başka bir ülkede de birleştirilmiş yada parçalarının İngiltere' de üretilip Türkiye' de birleştirilmiş olma olasılığı çok yüksek. Bu durumda bir çok farklı yorum var. Açıkçası pek takılınmaması gereken bir konu olduğu düşüncesindeyim.
Önemli olanlar sırası ile;
* Motor durumu.
* Şase kondisyonu.
* Hareketli parçalar (yani yürürü)
* Kupa (bence en son bakılacak şey) Ben öyle yaptım en azından.
Fazla uzatmadan şunu söylemek isterim ki; evdeki tüm alet takımların sürekli aracın bagajında, her an lazım olma durumuna karşı. Sürekli yağ damlatır, (bu da park ettiğiniz yerlere imza bırakmak gibi bir şeydir
Bizim otoparkta her yerde imzam var ;D ;D )
Önce aşağıdaki kriterleri belirleyin derim;
"Aşağıdakiler forumdaki değerli bir üstadımızın alıntısıdır"
* Gürültü katsayınız nedir ? (ciddi bir izolasyon çalışması ile üstesinden gelinilebilir)
* Yazları ısı dert olur ? (keza bu durumda aynı "izolasyon")
* Konfor Beklentiniz nedir ? (ne yaparsanız yapın sadece koltuk konforunu değiştirebilirsiniz)
* Gündelikte kullanılacak mı ? (Ben bazen kullanıyorum keyif veriyor ama sürekli oldukça zor)
* Mekanik ve oto elektrik bilginiz ? Bu araçlarda elektronik bir şey bildiğim kadarı ile yok. (Bakım kitaplarını kurcalar ve birazda oto elektirik bilginiz varsa birçok problemin üstesinden gelebilirsiniz.) (Şahsen ben hem telefon ile hem de forum üzerinden her zaman elimden geldiğince yardımcı olurum.)
* Yürütme maliyetiniz nedir ? (Vergisi, sigortası ve kendinize göre yapacağınız masraflar.)
* Kimler ile kullanacaksanız onların gürültü ve konfor beklentisi. (Mutlaka aileniz ile bir deneyin ama sakın duygusal davranmayın)
Akşamları yatağınızda, sabahları kalktığınızda yada gün içinde enteresan bir anda aklınıza "şunu da yapsam nasıl olur acaba diyerek" o an ne yaptığınızı unutabilirsiniz. (Benim başıma geldi ve sık sık geliyor)
Gerçekten fazla uzattım, özür dileyerek cümlelerime son olarak ta, "Defender" bir araçtan daha çok hayat felsefesi olduğunu söyleyebilirim. Kusursuz bir araç değildir ama ciddi anlamda severseniz keyif verir ve sizi kendine aşık eder. Akşamları yatmadan camdan bakarsınız "o duruşuna".
Bende sizin gibi Defender ararken açtığımız bir başlık var konuyu incelemenizi ve okumanızı tavsiye derim. Çok değerli arkadaşların ve abilerin kıymetli yorumları bulunuyor. Başlığa buradan ulaşabilirsiniz; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=103930.0
Sürç-i lisan ettiysem af ola.
Selam ve Saygılarımla
Murat Uzun