Defender Debriyaj Pedal Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suleymanm3 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,599
S

suleymanm3

Ziyaretçi
merhabalar 87 model defender im var debriyaj üst merkezi kaçırıyor ustaya getirdiğimde şöyle bir şey söyledi debriyaj pedalı hafif sağa sola sallanıyor üst merkezi değiştirsek bile pedal değiştirmeden olmaz gene kaçırır dedi s pedalıda değişmek lazım dedi acaba doğrumudur bilgisi olan varmı ?

Etiketler
pedal
Ynt: Defender Debriyaj Pedal Sorunu

Selam bu sorun ile ilgili bilgiler linkte mevcut
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97555.0

özgür.yörüker' Alıntı:
Selam bu sorun ile ilgili bilgiler linkte mevcut
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97555.0
Kusura bakmayın yanlış anlamış olabilirim ama benim sorunum debriyaj sertliği deil üst merkezden kaçırıyor ve usta pedalında değişmesini söylüyor çok hafif sağa sola sallanıyor diye pedalda değişmesi gerekiyormuş yada şöyle soriyim accent üst merkezi taksak düzelirmi pedal değişimine gerek yokmu ?

Özgürün verdiği link te detaylı olarak yazmıştım herhalde gözünüzden kaçmış.

Pedal sağa sola sallanıyorsa bağlı olduğu milide içeride sağ sol sallıyor. o yüzden accent te taksanız zamanla onunda contasını aşındırır ve kaçırır. pedalı değiştirmek en sağlıklı çözümü. ben üstü ve altı belki 4 kere değiştim olmadı baskı balata değiştim, en son pedalı değiştirdim 6 aydır damla eksiltmedi. pedal 170tl gibiydi kayalarda değiştirin başınız ağrımasın.

unutmadan eğer üstü değiştiriyorsanız muhakkak altı da değiştirin. üst sağlam olunca altı çabuk bozuyor. bir sabah debriyajı boşalmış bulabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaba ustada öyle dedi ben bizim usta milletini bilirsiniz olmiycak yeri değiştirir parayı alır sonra arıza devam eder dedim birde burda değerli defender severlere soriyim sizinde tecrübelerinizle halledelim bu işi tekrardan teşekkür ederim

SON KONULAR - FORUM