Defender Debriyaj Pedal Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suleymanm3 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,591
S

suleymanm3

Ziyaretçi
merhabalar 87 model defender im var debriyaj üst merkezi kaçırıyor ustaya getirdiğimde şöyle bir şey söyledi debriyaj pedalı hafif sağa sola sallanıyor üst merkezi değiştirsek bile pedal değiştirmeden olmaz gene kaçırır dedi s pedalıda değişmek lazım dedi acaba doğrumudur bilgisi olan varmı ?

Etiketler
pedal

Ynt: Defender Debriyaj Pedal Sorunu

özgür.yörüker' Alıntı:
Selam bu sorun ile ilgili bilgiler linkte mevcut
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97555.0
Kusura bakmayın yanlış anlamış olabilirim ama benim sorunum debriyaj sertliği deil üst merkezden kaçırıyor ve usta pedalında değişmesini söylüyor çok hafif sağa sola sallanıyor diye pedalda değişmesi gerekiyormuş yada şöyle soriyim accent üst merkezi taksak düzelirmi pedal değişimine gerek yokmu ?

Özgürün verdiği link te detaylı olarak yazmıştım herhalde gözünüzden kaçmış.

Pedal sağa sola sallanıyorsa bağlı olduğu milide içeride sağ sol sallıyor. o yüzden accent te taksanız zamanla onunda contasını aşındırır ve kaçırır. pedalı değiştirmek en sağlıklı çözümü. ben üstü ve altı belki 4 kere değiştim olmadı baskı balata değiştim, en son pedalı değiştirdim 6 aydır damla eksiltmedi. pedal 170tl gibiydi kayalarda değiştirin başınız ağrımasın.

unutmadan eğer üstü değiştiriyorsanız muhakkak altı da değiştirin. üst sağlam olunca altı çabuk bozuyor. bir sabah debriyajı boşalmış bulabilirsiniz.

dturan' Alıntı:
Özgürün verdiği link te detaylı olarak yazmıştım herhalde gözünüzden kaçmış.

Pedal sağa sola sallanıyorsa bağlı olduğu milide içeride sağ sol sallıyor. o yüzden accent te taksanız zamanla onunda contasını aşındırır ve kaçırır. pedalı değiştirmek en sağlıklı çözümü. ben üstü ve altı belki 4 kere değiştim olmadı baskı balata değiştim, en son pedalı değiştirdim 6 aydır damla eksiltmedi. pedal 170tl gibiydi kayalarda değiştirin başınız ağrımasın.
Çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaba ustada öyle dedi ben bizim usta milletini bilirsiniz olmiycak yeri değiştirir parayı alır sonra arıza devam eder dedim birde burda değerli defender severlere soriyim sizinde tecrübelerinizle halledelim bu işi tekrardan teşekkür ederim

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,908
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.