Defender, CJ, XJ için satılık dodik seti ve Defender için ön göğüs...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sword7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,327
Ynt: Defender, CJ, XJ için satılık dodik seti ve Defender için ön göğüs...

Manta Ray' Alıntı:
Bu ürünleri yapan arkadaş bunları yapsa ne güzel olur.

Sırada arka kapı panzalotu ve benim aracımdaki ön koruma demiri var. En kısa zamanda onları da yapacak Ahmet usta.

Etiketler

Ahmet usta ile görüştüm yarına 1 tane ön göüs parçasını parasını yatırıp şipariş edicem,Mud marka alıcaktım son anda Türk Ustasının işcilgine ve kalitesine güvendiğim için kazanacaksa Ahmet usta kazansın dedim İnşallah Umdugum gibi cıkar,Allah Utandırmasın.Bu arada Arka Kapı Panzuuuuuutuuuuuuuuuu İSssssssttttttteriiiiiizzzzzzzzz. :smiley:

picadorblue' Alıntı:
Ahmet usta ile görüştüm yarına 1 tane ön göüs parçasını parasını yatırıp şipariş edicem,Mud marka alıcaktım son anda Türk Ustasının işcilgine ve kalitesine güvendiğim için kazanacaksa Ahmet usta kazansın dedim İnşallah Umdugum gibi cıkar,Allah Utandırmasın.Bu arada Arka Kapı Panzuuuuuutuuuuuuuuuu İSssssssttttttteriiiiiizzzzzzzzz. :smiley:

İnanın pişman olmayacaksınız ben bu gün aldım, düğmeleri alıp teyp ve telsiz yerlerini kestireceğim. Sonra ince bir zımpara ve boya. Hatta kaplatmayı düşünüyorum karbon ya da deriyle. İyi günlerde kullanın...

Dügmeler hususunda yardımcı olabilirmisiniz http://www.mudstuff.co.uk/Carling_Switches.shtml#cswitches bu sitede satılan düğmelerin eşdegeri bmc nin dügmelerini met ediyolar fakat ben şahsen baktım hoşuma gitmedi 24 volt bizim araçla uyumlu değil ayriyetten ve kaba siz nasıl bir uygulama yapacaksınız.Ahmet usta ayriyetten bunun üstüne takılan mud pord bunuda cıkarabilirmisin diger parçaya göre daha basit

picadorblue' Alıntı:
Dügmeler hususunda yardımcı olabilirmisiniz http://www.mudstuff.co.uk/Carling_Switches.shtml#cswitches bu sitede satılan düğmelerin eşdegeri bmc nin dügmelerini met ediyolar fakat ben şahsen baktım hoşuma gitmedi 24 volt bizim araçla uyumlu değil ayriyetten ve kaba siz nasıl bir uygulama yapacaksınız.Ahmet usta ayriyetten bunun üstüne takılan mud pord bunuda cıkarabilirmisin diger parçaya göre daha basit

Bende bmc nin düğmelerini düşünüyordum açıkçası 24 volt olacağını düşünmemiştim!!! Düğme işini ne yapacağız peki ??? Göğüsün cam önüne koyulan kısmını söylüyorsunuz sanırım, ona başladı bile kısa zaman bitirir. Bu aralar başka işlerle meşgul akşam uğradım yanına.

evet cam üstüne konulan kısımdan bahsediyorum ön göüs kısmının devamı niteliginde ,evet bmc nin dügmeleri cekici dügmesinin oldugu için 24 volt diğerlerine göre daha kaba

düğmelerin kontaklarının 24 volt olması dayanıklılığını arttırır.ışık vs. varsa ampulü değişebilir.

yavuz-çelikel' Alıntı:
düğmelerin kontaklarının 24 volt olması dayanıklılığını arttırır.ışık vs. varsa ampulü değişebilir.

24 voltluk bmc düğmelerini kullanabilir miyiz Yavuz abi? Düğmenin içinde varsa basıldığında yanan ışıkları mı değiştirmemiz gerekir sadece? Doğru mu anladım?

O ampül değiştirilebilir belki ama anahtarıda değiştiriken bozabilirsin içnde bi dünya yay tetik mekanizması var

picadorblue' Alıntı:

istanbulda yacth malzemesi satan bir mağazada mudun düğmelerinin benzerleri var, internet üzerindende satış yapıyorlar, bir bakın isterseniz.

https://www.marineist.com/urunler.php?ktg=60&s=2

Manta Ray' Alıntı:
istanbulda yacth malzemesi satan bir mağazada mudun düğmelerinin benzerleri var, internet üzerindende satış yapıyorlar, bir bakın isterseniz.

https://www.marineist.com/urunler.php?ktg=60&s=2

dugmeler benzerı degıl aynısı carling.. ayrıca wesmarine.com.tr de de var aynı dugmeler bmc olmaz dıyorsanız bu dugmeler bendekılerın aynısı

berk' Alıntı:
dugmeler benzerı degıl aynısı carling.. ayrıca wesmarine.com.tr de de var aynı dugmeler bmc olmaz dıyorsanız bu dugmeler bendekılerın aynısı

Berk kadeşim bugüne kadarki desteğin için sağol

takip ediyırum herşey güzel olmuş ellerinize sağlık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR