defender baklavalı çamurluk sacları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,890

ali fatih

Kamp II
Yer
istanbul
Arkadaşlar merhaba
baklavalı çamurluk saclarını Kayalar oto'ya sordum. onları getirmek pahalı oluyor. kimse almıyor onun yerine sanayide yaptırıyorlar dediler.

Yurtdışındaki sitelere baktım gerçekten çok pahalı

İstanbulda sizin bildiğiniz bir yer varmı? bunları yaptırabileceğim.
Adres ve telefon verebilirseniz sevinirim.

Birde son bir sorum olacak ben aracıma bunların siyah olanından yaptırmak istiyorum. bunları kestrip boyatmam mı gerekiyor?
yoksa aynı usta kesip boyayıp falanmı veriyor?

Bana bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.

saygılar
AFG

Etiketler

Ynt: defender baklavalı çamurluk sacları

Bildiğim kadarıyla Aleminyum a uygulanan bir nevi krom kaplama.

Mat ve parlak olarak 2 çeşidi mevcut.

Ama siyah olarak nasıl yapılır bilemiyorum

Bu çamurluk saclarından kastınız aleminyum çete mıdır ?

Aluminyum baklavali saclar varya camurluk uzerine yan marsbiyellerin uzerne percinlerle tutturulan parcalar

bildigin " ceta" sanayide bulabilirsiniz. statik mat siyah ile de boyattinizmi tamamdir. huma otoda camurluk ustleri 238 tl idi. bilgi amacli yazdim. igdirdan tarik krdesimde bir tabaka ceta mevcut. nereden buldugunu simdi hatitlamiyorum ama sorabilirsiniz (tarik yilmaz). selamlar...

euzlu' Alıntı:
bildigin " ceta" sanayide bulabilirsiniz. statik mat siyah ile de boyattinizmi tamamdir. huma otoda camurluk ustleri 238 tl idi. bilgi amacli yazdim. igdirdan tarik krdesimde bir tabaka ceta mevcut. nereden buldugunu simdi hatitlamiyorum ama sorabilirsiniz (tarik yilmaz). selamlar...

saolun teşekkür ederim ben sanayiden bakacağım sanırım.

Erdoğan beyin de dediği gibi sanayide çok rahatlıkla bulabilirsiniz. Bir kaportacı büküm işlerini halleder, statik boyada yaptınız mı işlem tamamdır.

tahaozak' Alıntı:
Erdoğan beyin de dediği gibi sanayide çok rahatlıkla bulabilirsiniz. Bir kaportacı büküm işlerini halleder, statik boyada yaptınız mı işlem tamamdır.

o zaman ünal ustaya doğru ivme alacağm demektir. :smiley:
teşekkürler

aliminyum ceta lar iki boy kucuk olan motor kaputuna yeter artar kücçük ebatdakı 160 tl büyük olan 230 civarıydı en son kesilip kıvırttırılabilir sanayide .

DR.ÖZHAN' Alıntı:
aliminyum ceta lar iki boy kucuk olan motor kaputuna yeter artar kücçük ebatdakı 160 tl büyük olan 230 civarıydı en son kesilip kıvırttırılabilir sanayide .

şimdi aluminyum çeta satan bir yerden fiyat bekliyorum. bi gelsin burada da paylaşırım.

ali fatih' Alıntı:
şimdi aluminyum çeta satan bir yerden fiyat bekliyorum. bi gelsin burada da paylaşırım.

selamlar çamurluk üzeri ve yan parçalar toplam 8 parçadan oluşuyor 1. si mukavemet amaçlı bükümlü olarak ve sitatik elektro toz boyalıdır diğeri ise düz kesim bükümsüz ve boyasızdır ürün resimleri www.takoser.com.tr adresimizde metal işleri bölümünden görebilirsiniz.

Bahsettiğiniz baklavalı 2 mm kalınlığında sacın tabakası (120 cm x 240cm) 120 tl. (maltepe demirciler çarşısı/topkapı) satışını yapan birçok yerde kesim ve büküm yapıyor. 1 tabakadan yaklaşık 2 takım çıkabiliyor kesim büküm hariç. şablon la yada cad programı biliyorsanız lazerle bile kesim yaptırabiliriz. bende konu ile ilgileniyorum araştırmaya devam ediyorum.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
enes_26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR