Defender arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan frozy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,686

frozy

Ana Kamp
Arkadaşlar selam.
Land rover defender 110 kapalı kasa 87 den başlaması kaydı ile dizel veya benzinli farketmez 4000 tl ye kadar yürür halde araç arıyorum. Araç kayıtlı olmalıdır. Rusat devir işleri hemen yapılır nakit.

Etiketler

Ynt: Defender arıyorum

3000 e kamyonet, 4000 e kapalı kasa land var.
Bende alıyım diyorum aslında hala düşünce aşamasındayım arkadaşlar napiyim.
Babam sattın kurtuldun diyor ama gözüm kesmiyor.
Askeri araba ile uğraşmak ???

3000 lik ve 4000 binlik 110 defenderi yurutmek icin en az 10 bin lira masraf edilir.
Dizel motorda pompa saglam cikarsa 2500-3000 masraf, sanziman en az 1000 lira difler en az 1000 lira, boya, kaporta,dosemeci,elektrikci derken rakam cok yukselir.

Hurda işletmesinde 7, 8 tane var. 5, 6 ihalede satılmamış bu fiyatlara direk veriyorlar çalışır vaziyetde çıkartırız ama uğraştığımıza deymez mi?

Ihalelere giren kisilerin cogu araclardan para kazanmayi dusunen insanlar. Yani alinmasi ve toplanmasi uygun fiyatli olsaydi ihalede mutlaka satilirdi.
Araclari fotosu varsa bakmak lazim. Ama % 80 is gormezler.
Bu araclar kirikkaledemi yoksa aliagada mi?

bende var bir tane ama biraz bakima ve toplamaya ihtiyaci var 5000 e birakiyorum son 87 model tavani ve kapilari sokuk vaziyette belki ilanlarda denk gelmisinizdir.motor cok iyi degil , biraz problemli ama yuruyor.yakinda resimlerini koyacagim siteye

figo' Alıntı:
Bizim akrabalar bakmış moyor bitik yağ yakıyor başka demeye gerek yok ???

Ömer, çalışır durumda iyi halde bir Defender 110 (5 kapı) modelin ihaleden kaça alınabileceğini en iyi sen bilirsin.
MKE'den 4-5 bin'e alınanların halini de gördük. Ha, alan yok mu? Var. Ama ya bu işi çok iyi bileceksin, ya kendin usta olacaksın, ya da piyango olarak şansını deneyeceksin.

Mekaniğinde, şanzımanında ve motorunda sorun olmayan benzinli veya dizel bir 110 SW'yi 9 binden aşağı bulmak büyük şans olur.

Konya'da çok temiz görünen bir 110 5K Petrol 11-12 bine satıldı, görünüm olarak daha vasat fakat motor, mekanik kusursuz bir başka benzinli 9 bine, biraz kötü toplanmış Jandarmadan çıkma bir 110 dizelin de 9 bine satıldığını gördüm.

Arkadaşlar kendimzi kandırmayalım , 15.000 tl altına alınan bir defenderin sorunsuz olma ihtimali %10

İç döşeme askeriyeden alındığı gibi, motor olduğu gibi ,yürüyen olduğu gibi, kaportayı olduğu gibi kullanırım derseniz o başka.

4-5 bine al sprey boyayla boya gittiği yere kadar gitsin olabilir ama en önce plaka çıkmayacakmı, tüv den geçmeyecekmi o esnada bir 4-5 bin biner zaten üzerine.

Selamlar

selamlar

size bu linkteki aracı oneriyorum yuruyenı motoru vs. gayet iyi durumda

www.sahibinden.com/fazla_soze_gerek_yok_yogun_talep_uzerine_fiyat_dustu_-56WQQaXQQ21276881WQQpXQQdisplayitem

saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR